Ce a mâncat regele Charles în România. Zeci de localnici din Valea Zălanului s-au adunat să-l vadă

Ce a mâncat regele Charles în România. Zeci de localnici din Valea Zălanului s-au adunat să-l vadă

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a ajuns, vineri seară la Valea Zălanului. Zeci de localinici l-au așteptat cu nerbădare și a primit un buchet de flori galbene de la o fetiţă şi un altul, în care se afla şi un bujor, de la o femeie.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

De asemenea, tot sâmbătă, în Valea Zălanului, a fost organizat și un picnic, într-o atmosferă foarte relaxată cu produse tradiționale românești atât de apreciate de monarhul britanic, scrie adevarul.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Îmbrăcat lejer în pantaloni crem, cămașă cu mânecă scurtă, într-o culoare pastel, cu încălțări lejere și având atârnat la gât nelipsitu-i binoclu, regele Charles i-a salutat pe oamenii veniți și din alte zone ale țării să-l vadă.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Cu cine a venit Charles în România 

Morarhul britanic nu a stat departe de „fani”: le-a strâns mâinile, a schimbat câteva vorbe cu ei și apoi s-a îndreptat spre locul de picnic, aflat la marginea satului Valea Zălanului.

Extrem de relaxat, regele Charles a fost însoțit la picnic de câțiva cunoscuți și de prietenul său apropiat, contele Tibor Kalnoky, toți purtând o vestimentație lejeră, adecvată unei atmosfere de sărbătoare câmpenească.

Localnicii și turiștii i-au oferit flori, inclusiv bujori, florile sale preferate. A afișat o imagine modestă și cordială față de oamenii simpli care au venit să-l vadă.

„Mereu este minunat în România! Sunt atât de impresionat să văd atâta lume aici! Iubesc să vin în România!”, a spus Regele Charles, după ce reporterul Antena 3 l-a întrebat dacă se bucură că este la noi în țară.

Ce bucate au fost pe mese la picnic

Pe pajiștea unde s-a desfășurat picnicul au fost puse bucate tradiționale locale, nelipsind mierea, brânzeturile, cârnații, slăninuța, pâinea specifică locului și delicioasele prăjituri tradiționale, toate aduse special pentru Charles.

Morarhul a trecut lângă mesele cu produse și le-a apreciat, în timpul serbării câmpenești monarhul fiind delectat cu două melodii interpretate cu voce și vioară de câțiva localnici.

Localnicii îl așteaptă mereu nerăbdători

Ca de fiecare dată când vizitează țara noastră, Charles colindă pădurile și ia lecții de grădinărit de la localnici.

„Îl așteptăm de fiecare dată cu flori de câmp și el ne sărută. Nu trebuie să știm limba lui sau el pe a noastră, că ne înțelegem”, a spus o femeie.

„Soțul meu se ocupă cu albinele și îi ducem de fiecare dată miere. Îi place, că este naturală și noi îi facem cadou de fiecare dată. Până acum era prinț și mai era cum era când venea la noi. Dar acum e rege și e mult mai important că vine în satul nostru”, a spus o altă săteancă.

Tot în cinstea lui Charles, localnicii au vrut să marcheze momentul unic și au realizat două păpuși reprezentând întocmai un sătean și o săteancă pe ulițele satului așteptându-l pe rege.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191