Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă se întoarce la Kanal D: „Hai să lăsăm…”

Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă se întoarce la Kanal D: „Hai să lăsăm…”

Teo Trandafir a reacționat și nu a ezitat să răspundă atunci când a fost întrebată de către fani când se întoarce la Kanal D. Emisiunea prezentatoarei a fost scoasă din grila de programe începând cu această toamnă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Emisiunea „Teo Show” a fost scoasă din grila de programe din această toamnă, după ce șefii de la Kanal D nu au mai fost mulțumiți de audiența pe care o făcea. Astfel, Teo Trandafir a rămas fără emisiune și momentan nu mai apare pe micul ecran.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Totuși, fanilor le este dor de vedetă, astfel că au întrebat-o când se va întoarce la Kanal D sau dacă va mai apărea la acest post de televiziune. „Frumoasa noastră, o să mai revii la Kanal D?”, a fost întrebarea adresată de fanii prezentatoarei, potrivit Deși nu se așteptau ca Teo Trandafir să răspundă, aceasta a spus: „Hai să lăsăm viitorul să vină”.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Teo Trandafir rămâne la Kanal D, dar nu mai apare la TV

După 10 ani în trustul Kanal D, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe, anunța Șefii de la Kanal D au decis să scoată de pe post emisiunea „Teo Show” începând cu această toamnă. Momentan, Teo Trandafir a rămas fără niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta.

Show-ul de divertisment era pe micul ecran din anul 2013. În primii ani, emisiunea a fost difuzată în timpul săptămânii, după-amiază, apoi „Teo Show” a fost mutat în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 10 dimineața. În luna iulie, șefii de la Kanal D au decis ca emisiunea prezentată de Teo Trandafir să fie difuzată aproape de miezul nopții, la ora , lunea și marțea.

Șefii de la Kanal D au anunțat că vedeta rămâne în trustul lor, dar mometan aceasta se află într-o pauză. „Emisiunea «Teo Show» se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru

Teo Trandafir are emisiune la Radio Impuls

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, fac echipă la emisiunea „Bară la Bară”, de la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Pe cei doi prezentatori „Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191