Ce a spus Dana Budeanu despre apariția lui Ștefan Bănică jr în costum auriu, la Sala Palatului: „Nu ai cum așa ceva! S-a închis la nonstop”

Ce a spus Dana Budeanu despre apariția lui Ștefan Bănică jr în costum auriu, la Sala Palatului: „Nu ai cum așa ceva! S-a închis la nonstop”

Dana Budeanu și-a spus părerea în legătură cu concertul și apariția lui Ștefan Bănică jr la Sala Palatului din București. În stilul ei caracteristic, creatoarea de modă l-a lăudat pe celebrul artist.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Patru seri la rând, la Sala Palatului din București, Ștefan Bănică jr a urcat pe scenă și a susținut concertul său tradițional de Crăciun. Alături de invitați numai unul și unul, artistul a făcut show, uimind cu momentele sale alături de cele mai importante persoane din viața lui: soția Lavinia Pîrva, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare, și Violeta Bănică, fiica lui și a Andreei Marin.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Dana Budeanu: „Nu există fentă ca a lui Bănică jr”

În fața a mii de spectatori, Ștefan Bănică jr a schimbat mai multe ținute, însă cea cu care a făcut furori a fost compusă dintr-un costum auriu, la care a asortat o cămașă neagră și pantofi negri. Apariția impecabilă a artistului i-a atras atenția Danei Budeanu, care, pe pagina ei de Facebook, a avut un mesaj.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la nonstop!”, a scris Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu Ștefan Bănică jr. Postarea ei a fost apreciată de peste de urmăritori pe Facebook, iar 16 dintre ei au și distribuit-o.

Momente emoționante la concertul lui Ștefan Bănică jr

Cei care au participat la concertul aniversar de Crăciun al lui Ștefan Bănică au avut șansa să o vadă pe scenă și pe fiica artistului. Violeta a cântat la pian, iar tatăl ei era extrem de mândru de ea.

Emoțiile au fost foarte mari pentru amândoi, însă momentul a fost unul spectaculos, iar publicul i-a aplaudat minute în șir. Acompaniat de fiica sa la pian, Ștefan Bănică a cântat versurile emoționante: „Mi-aș dori să te știu fericită/Să te simți iubită/Chiar dacă sună a clișeu/Te-am iubit în felul meu”.

Alături de Ștefan Bănică jr a cântat pe scena de la Sala Palatului, în prima seară de concert, și fiul său, Radu, care este un tânăr extrem de talentat.

„A fost o primă seară de vis la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN 20 DE ANI! Mulțumesc celor care au venit din București și din alte orașe din țară ca să fie alături de noi!”, a transmis Ștefan Bănică jr pe rețelele sociale.

Violeta a postat pe contul său de Instagram imagini din culise. Ea s-a pregătit intens pentru acest moment, care a fost unul foarte emoționant. „Îl iubesc pe tata”, a scris fiica Andreei Marin la descrierea fotografiilor.

La Sala Palatului, și Lavinia Pîrva a avut moment inedit pe scenă alături de Ștefan Bănică jr. Cei doi soți au cântat împreună pe scena de la Sala Palatului, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. Ștefan Bănică junior și soția lui au cântat împreună piesa „Doar un Crăciun cu tine”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191