Ce a spus Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu. „Păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească și…”

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu. „Păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească și…”

Elena Merișoreanu, cunoscută artistă de muzică populară, și-a exprimat părerea cu privire la viața sentimentală a unor personalități din showbiz, aducând în discuție situația Andreei Raicu.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu

Merișoreanu a evidențiat faptul că, în ciuda frumuseții și inteligenței acesteia, Andreea Raicu nu a avut încă noroc în dragoste, iar regretul pentru trecerea timpului începe să se simtă.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Andreea Raicu este o femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, dar păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească. De atâtea ori mi-am pus întrebarea: ‘această femeie nu a avut noroc’, sau poate a dat cu piciorul la noroc, despre asta nu pot să mă pronunț, nu fac parte din anturajul ei„, a declarat Merișoreanu pentru Viva!.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cum trebuie să fie cel care își dorește să fie iubitul Andreei Raicu

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a vorbit deschis pe site-ul său despre căutarea jumătății și relațiile sale. Ea își exprima dorința de a avea un partener care să aducă plus valoare vieții sale și să facă această experiență și mai frumoasă.

Nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt”, a spus Andreea a recunoscut totuși că și-ar dori un iubit.  „Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul”, a adăugat Andreea Raicu.  

Cu o căsnicie fericită de zeci de ani, Elena Merișoreanu reprezintă un exemplu de stabilitate în viața sentimentală. În timp ce unele personalități din showbiz se confruntă cu provocări în dragoste, altele găsesc fericirea în parteneriatele lor de durată. Este important să privim aceste aspecte cu înțelegere și respect pentru alegerile fiecărui individ în ceea ce privește viața personală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191