Ce a spus mama lui Vlad Pascu în fața anchetatorilor. Mărturisirile neașteptate ale Mirunei Pascu

Ce a spus mama lui Vlad Pascu în fața anchetatorilor. Mărturisirile neașteptate ale Mirunei Pascu

Au apărut noi detalii importante în cazul lui Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de opt persoane și a ucis două dintre acestea, în urmă cu câteva săptămâni, în stațiunea 2 Mai. Recent, în fața anchetatorilor, mama lui Vlad Pascu a făcut câteva declarații. Iată mărturisirile neașteptate ale Mirunei Pascu!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mama lui Vlad Pascu a făcut astăzi declarații în fața anchetatorilor, după ce ieri a fost reținută timp de 24 de ore în arest. Miruna Pascu a stat 9 ore la audieri și a făcut mărturisiri neașteptate. Iată ce a spus femeia!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mama lui Vlad Pascu, declarații în fața anchetatorilor

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru faptul că ar fi încercat să șantajeze și să mituiască martorii, dar și pentru faptul că ar fi cumpărat droguri pentru fiul ei, Vlad Pascu, care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Conform Antena 3 CNN, în cursul zilei de astăzi, Miruna Pascu și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Femeia le-a explicat acestora că băiatul ei în vârstă de 19 ani a crescut într-o familie dezorganizată.

Miruna Pascu a făcut o istorie a familiei și a spus că Vlad Pascu a făcut toate astea din cauza mediului în care a trăit până în prezent. Părinții adolescentului care a provocat cumplitul accident sunt despărțiți de mai mulți ani, iar el a locuit cu tatăl său.

Cu toate că era în grija lui Mihai Pascu, Vlad Pascu se ocupa singur de el și era în tot felul de anturaje care se ocupau de substanțe interzise. Acesta primea bani fie de la părinți, fie din droguri.

Primele declarații făcute de Vlad Pascu despre accident

În urmă cu doar o zi, Vlad Pascu a făcut primele declarații despre accidentul cumplit pe care l-a provocat în urmă cu doar câteva săptămâni. Tânărul în vârstă de 19 ani a mărturisit că regretă faptele pe care le-a desăvârșit, însă nu poate da timpul înapoi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191