Ce a spus patronul depozitului GPL când oamenii i-au reclamat că miroase a gaz. Mărturia în lacrimi a unei femei rămase fără casă

Ce a spus patronul depozitului GPL când oamenii i-au reclamat că miroase a gaz. Mărturia în lacrimi a unei femei rămase fără casă

19 locuințe au fost distruse în Crevedia și aproximativ 100 de oameni au rămas fără adăpost. Ei speră că patronul fostei stații GPL va plăti pagubele. Unii dintre ei au vorbit cu acesta, cu puțin timp înainte de explozii, și l-au avertizat că în zonă miroase a gaze.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Doina și Daniel au construit cu multe sacrificii o casă în Crevedia, chiar în spatele fostei stații GPL. Acolo au locuit până acum 4 zile bunicii, părinții și nepoții. Acum nu mai a mai rămas nimic și oamenii trăiesc din mila prietenilor și autorităților.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Emilia, proprietara unei case distruse de explozie: Maria nu înțelege situația, a devenit foarte agitată și zice că noi nu mai avem căsuța noastră, iar ceilalți sunt la prieteni și așteaptă… sunt înțelegători, așteaptă, cel mare zice: mami eu nu mai am

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Pianul era cel mai de preț lucru al copilului de 12 ani. Nu mai găsește nicio bucățică din el în muntele de scrum pe care l-au numit casă.

Emilia: Da, este pianist.

Reporter: Câți ani are?

Emilia: 12, cu multe concursuri câștigate.

Reporter: Ce-i spuneți?

Emilia: Că o să aibă din nou.

Nu mai au unde să stea, nu mai au nici haine, documente sau bani.

Emilia explică, pe imagini, ce a mai rămas din casa lor:

Emilia: Aici este un foișor, se vede bicicleta fetiței, care a ars în Aici aveam cuptor, Aici a aterizat un camion, o cabină care a aterizat pe acoperișul foișorului și a căzut lângă. A ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din el. Aici nu mai e nimic, totul e ars.

Femeia spune că l-a sunat cu o lună înainte de explozii pe patronul fostei stații GPL. I-a spus îngrijorată că simte miros puternic de gaz.

Emilia: Exact așa mi-a spus: eu am activitatea întreruptă, oameni răi care mi-au făcut reclamaț primăria și pompierii mi-au închis activitatea, eu nu mai funcționez acolo.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191