Ce a transmis Virgiliu Nanu dupa intalnirea cu Preafericitul Daniel, la Ploiesti

Ce a transmis Virgiliu Nanu dupa intalnirea cu Preafericitul Daniel, la Ploiesti

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost prezent sâmbătă la deschiderea oficială a Întâlnirii Tineretului Ortodox, de la ora 9.30, pe esplanada Palatului Culturii Ploiești. Întâlnirea Tineretului Ortodox este un eveniment anual cu participare națională și internațională, iar acum manifestarea are loc la Ploieşti, în cadrul programului Ploiești Let’s PLAY, avand in vedere ca municipiul este desemnat Capitala Tineretului din România în 2024.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

La intâlnirea Tineretului Ortodox au participat aproximativ 600 de tineri ortodocși din România, Republica Moldova, mai exact Basarabia de Sud, Ungaria și Serbia.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Manifestarea este organizata in cadrul programului Ploiești Let’s PLAY, avand in vedere ca municipiul este desemnat Capitala Tineretului din România în 2024.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐫𝐮𝐠𝐚𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬t𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚. 𝐀𝐦 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐥𝐮𝐣𝐛𝐚 𝐒𝐟𝐢𝐧𝐭𝐞𝐢 𝐋𝐢𝐭𝐮𝐫𝐠𝐡𝐢𝐢 𝐥𝐚 M𝐚𝐧𝐚s𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐡𝐢𝐠𝐡𝐢𝐮, 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐚𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐚𝐫𝐡 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐧𝐞-𝐚 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐯𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐬𝐚.

𝑶 𝑫𝒖𝒎𝒊𝒏𝒊𝒄𝒂 𝒃𝒊𝒏𝒆𝒄𝒖𝒗𝒂𝒏𝒕𝒂𝒕𝒂!”, a transmis Virgiliu Nanu, presedintele ales al Consiliului Judetean Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191