Ce a uitat mireasa lui Alin Oprea la nuntă? Medana a sărit peste cea mai importantă tradiție: „Mi-am dat seama a doua zi”

Ce a uitat mireasa lui Alin Oprea la nuntă? Medana a sărit peste cea mai importantă tradiție: „Mi-am dat seama a doua zi”

#Exclusiv Click!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Medana a avut mari emoții în ziua nunții cu Alin Oprea. Superba mireasă a solistului de la trupa Talisman a uitat, pur și simplu, să arunce buchetul în ziua cea mare.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit religios vineri, 15 septembrie. Nunta lor a fost una fastuoasă, plină de momente emoționante, pregătite de cei doi. A fost nuntă ca un festival, ținând cont de numărul mare al artiștilor care au venit să le cânte celor doi în ziua cea mare.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Au fost peste 500 de invitați și nu mai puțin de 10 perechi de nași, toți celebri. Medana, frumoasa mireasă a lui lAin Oprea, a luat ochii, purtând două rochii semnate de designerul Sonia Trifan.

Din păcate, în vâltoarea emoțiilor aferente evenimentului, Medana a uitat să arunce buchetul superb de mireasă, deși erau multe invitate care ar fi dorit să-l prindă.

Mireasa Medana: „De emoții, am uitat să mai arunc buchetul!”

Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. Ar fi fost un moment foarte frumos.

Dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

Unde pleacă Medana și Alin în luna de miere?

După nunta fastuoasă, Medana și Alin se pregătesc să plece într-o lună de miere pe meleaguri exotice.

Luna de miere va fi atât în Tenerife, cât și în Bali. Două destinații de vis pe care Medana le adoră”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate, pentru Click!

Medana și Alin Oprea și-au jurat credință și iubire eternă, vineri, 15 septembrie 2023, în prezența a zece perechi de nași: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Invitații au asistat la un moment solemn: Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin, de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența Sa Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191