Ce afacere și-au deschis Smiley și Damian Drăghici, inspirați de hit-ul „S-a furat mireasa?” : „Nu glumesc”

Ce afacere și-au deschis Smiley și Damian Drăghici, inspirați de hit-ul „S-a furat mireasa?” : „Nu glumesc”

Smiley și Damian Drăghici au dat lovitura cu noul lor hit „S-a furat mireasa”, care a strâns deja un milion de vizualizări pe YouTube. Damian Drăghici a dezvăluit că piesa i-a inspirat să deschidă împreună cu colegul Smiley o nouă afacere, care se prefigurează a fi de mare succes. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În urmă cu 5 ani, Dinu Maxer a compus o piesă care se intitula „S-a furat mireasa”, pentru o cântareață din Basarabia. Melodia a avut atunci așa de mare succes, încât Dinu a decis să mai lanseze un remix în interpretarea lui, anul trecut, imediat după divorțul de Deea. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Pe 23 aprilie anul acesta, Smiley și  Damian Drăghici au scos și ei pe piață un nou hit cu același titlu, „S-a furat mireasa”.  Dinu Maxer i-a acuzat atunci pe cei doi artiști că melodia lui ar fi constituit o sursă bună de inspirație pentru aceștia, fiind de părere că puteau să mai aștepte până la lansarea unui hit cu același nume. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Damian Drăghici, replică dură pentru Dinu Maxer: „Numele ăsta e o vorbă populară”

Prezent în emisiunea Xtra Night Show, Damian Drăghici i-a dat replica lui Dinu Maxer. 

„Noi nici nu ne-am gândit când am făcut piesa, cu Andrei, nu ne-am gândit la asta. Nu știam că altcineva a făcut o piesă. Chiar nu știam, și acum pe bune, tocmai asta vorbeam și acum ceva vreme cu Andrei, dacă era o piesă foarte foarte cunoscută nu ne-am fi gândit să o facem. 

Nu se știa despre ea. Să zicem că, de exemplu, dacă era piesa <<În stație la Lizeanu>> și a devenit un hit, atunci nu mai făceam pentru că știam despre ea. 

Pe de altă parte, și numele ăsta e o vorbă populară <<s-a furat mireasa>> cum sunt si alte zicale românești”, a spus Damian Drăghici.

Damian Drăghici și Smiley și-au făcut firmă de furat mirese 

Damian Drăghici a mai dezvăluit că el și Smiley și-au deschis chiar și o nouă afacere, inspirați fiind de altfel chiar de titlul piesei.

„Noi între timp ne-am reprofilat, și eu, și Smiley. Mi-am deschis o firmă, un SRL care se numește <<hoți de mirese>>, e pe bune. 

Chiar nu glumesc, cu asta ne ocupăm. Avem limuzină, avem de toate. Ne angajați și venim furăm mireasa, pe bune, nu glumesc. Nu cântăm, furăm mireasa, atât”, a mai spus Damian Drăghici.

Piesa lui Smiley și Damian Drăghici are deja un milion de vizualizări 

După 7 ani de la lansarea piesei „În stație la Lizeanu”, Damian & Brothers și Smiley au revenit cu o nouă colaborare. Pe 23 aprilie, cei doi artiști au lansat piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat împreună.

„Noi zicem că va fi hit-ul verii”, a spus Smiley la lansarea piesei, care a strâns deja pe YouTube un milion de vizualizări. Pe Smiley și Damian Drăghici îi leagă o prietenie de aproape 20 de ani. 

Smiley, super show la Arenele Romane de Ziua Copilului

Pentru fanii lui mici, dar și pentru cei mai mari Smiley pregătește un concert eveniment chiar de Ziua Copilului, la Arenele Romane din București, cu un nou concept muzical. 

Spectacolul SmileyVerse va avea loc pe 1 iunie 2024, de la ora , iar artistul îi invită pe fanii săi să trăiască live cele mai frumoase piese ale sale și să experimenteze o dimensiune complet nouă. 

„Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. 

Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim„, a transmis artistul.

Surprizele muzicale însă nu se vor opri aici vara aceasta, pentru că Smiley va cânta alături de mai mulți colegi ai săi, precum Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi sau Andra Gogan, în perioada 21-23 iunie, la Big Little Festival, primul și singurul festival dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii din Europa de Est. Această inițiativă remarcabilă va avea loc la Râșnov, oferind un cadru perfect pentru trei zile de distracție și legătură între generații. Atmosfera va fi întreținută de prezentatorul Cosmin Seleși.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191