Ce alimente se vor scumpi din ianuarie, în România. Sunt cele mai cumpărate din magazine: ”Creşte preţul la raft”

Ce alimente se vor scumpi din ianuarie, în România. Sunt cele mai cumpărate din magazine: ”Creşte preţul la raft”

Vești proaste pentru români! În timp ce unele alimente se ieftinesc curând, prețul altora va crește alarmant în luna ianuarie. Produsele dintr-o anumită categorie se vor vinde la un preț mai mare decât până acum. Iată pentru ce alimente vor fi nevoiți românii să scoată din buzunar mai mulți bani.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Românii vor primi încă o lovitură în luna ianuarie. Prețul mai multor produse pe care le cumpără frecvent va crește semnificativ încă din prima lună a anului 2024. La puțin timp după ce Guvernul a anunțat că lista produselor care se vor ieftini va fi mărită, acum o altă veste îngrijorătoare a fost făcută publică.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce alimente se vor scumpi din luna ianurie în România

Creșterea prețurilor alimentelor este o problemă cu care românii s-au confruntat în ultimul an. De atunci, Guvernul a înființat o ordonanță de urgență pentru a-i ajuta financiar pe români și a scădea prețul, însă se pare că acum vin vești proaste din acest punct de vedere. Se pare că alimentele din categoria bio și cele tradiționale vor fi mai scumpe.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Dacă până acum românii cimpărau produse bio cu speranța că sunt mai sănătoase decât cele normale, având aproximativ același preț, de această dată lucrurile se vor schimba.

Oamenii ar putea să fie motivați de prețul mare să le evite. Aceste alimente se scumpesc din cauza creșterii TVA-ului de la 5% la 9%.

Mai multe alimente se vor ieftini

Spre deosebire de produsele tradiționale și cele bio, există totuși vești bune pentru români. Lista cu produsele care se vor ieftini a fost extinsă și au fost adăugate alimente precum orez, laptele, carnea tocată, drojdia și anumite fructe, precum perele sau merele.

De asemenea, acestea vor fi mai ieftine până în 31 ianuarie 2024, urmând ca mai apoi prețul lor să crească, conform ultimei decizii a Guvernului. Așadar, aceasta este o veste bună pentru români în pragul sărbătorilor, deoarece vor cheltui mai puțini bani pentru masa de sărbători.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191