Ce au ajuns românii să facă în decembrie pentru un șezlong gratuit, timp de o lună, la vară

Ce au ajuns românii să facă în decembrie pentru un șezlong gratuit, timp de o lună, la vară

Zeci de tineri s-au aventurat în apa rece a mării, pentru a obține un șezlong gratuit, timp de o lună, vara viitoare.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Un concurs neobișnuit a avut loc pe litoralul românesc, la cel mult şapte grade Celsius. Şi nu doar că au făcut baie, dar cei mai rezistenţi dintre ei au stat o jumătate de oră, până ce membrii juriului au decis că ar putea fi prea mult.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Premiul câştigătorului „Cool Challenge”

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

20 de concurenţi au ignorat vremea de iarnă şi s-au aventurat în apa mării. „Suntem de pe plajă, născuţi aici şi refuzăm să acceptăm iarna. Eu fac asta foarte des, în fiecare zi dacă îmi permite timpul. Şi am zis, dacă tot pot face asta, să facem un eveniment şi pe iarnă, nu doar vara. Am facut chestia asta de mic copil, din orgoliu propriu şi probabil o doză de nebunie”, spune Andrei Ştefan, organizator.

De pe margine, concurenţii au avut galerie. Susţinătorii lor, în schimb, au venit bine îmbrăcaţi şi echipaţi. „Sunt foarte curajoşi! Nu îmi vine să cred”, spune o femeie. Dacă unii au cedat, cei mai mulţi au rezistat jumătate de oră.

Ca să facă față mai ușor temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă și ceai și au aprins un foc de tabără.

„Cool Challenge” se va desfăşura în fiecare zi de weekend, până pe 18 decembrie. Cei care vor urca pe podium vor fi premiaţi: cu un șezlong gratis timp o lună vara viitoare, cu un curs de kitesurf sau cu abonament pe un an la un centru SPA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191