Ce au ajuns românii să facă în decembrie pentru un șezlong gratuit, timp de o lună, la vară

Ce au ajuns românii să facă în decembrie pentru un șezlong gratuit, timp de o lună, la vară

Zeci de tineri s-au aventurat în apa rece a mării, pentru a obține un șezlong gratuit, timp de o lună, vara viitoare.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Un concurs neobișnuit a avut loc pe litoralul românesc, la cel mult şapte grade Celsius. Şi nu doar că au făcut baie, dar cei mai rezistenţi dintre ei au stat o jumătate de oră, până ce membrii juriului au decis că ar putea fi prea mult.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Premiul câştigătorului „Cool Challenge”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

20 de concurenţi au ignorat vremea de iarnă şi s-au aventurat în apa mării. „Suntem de pe plajă, născuţi aici şi refuzăm să acceptăm iarna. Eu fac asta foarte des, în fiecare zi dacă îmi permite timpul. Şi am zis, dacă tot pot face asta, să facem un eveniment şi pe iarnă, nu doar vara. Am facut chestia asta de mic copil, din orgoliu propriu şi probabil o doză de nebunie”, spune Andrei Ştefan, organizator.

De pe margine, concurenţii au avut galerie. Susţinătorii lor, în schimb, au venit bine îmbrăcaţi şi echipaţi. „Sunt foarte curajoşi! Nu îmi vine să cred”, spune o femeie. Dacă unii au cedat, cei mai mulţi au rezistat jumătate de oră.

Ca să facă față mai ușor temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă și ceai și au aprins un foc de tabără.

„Cool Challenge” se va desfăşura în fiecare zi de weekend, până pe 18 decembrie. Cei care vor urca pe podium vor fi premiaţi: cu un șezlong gratis timp o lună vara viitoare, cu un curs de kitesurf sau cu abonament pe un an la un centru SPA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191