Ce au găsit în pământ muncitorii de pe șantierul noului stadion din Timișoara. „N-am mai întâlnit așa ceva”

Ce au găsit în pământ muncitorii de pe șantierul noului stadion din Timișoara. „N-am mai întâlnit așa ceva”

În Timișoara se lucrează de zor pentru construcția noului stadion de 115 milioane de lei, bani care vor fi plătiți din bugetul local.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Săpăturile pe șantierul de pe Calea Buziașului au scos la suprafață peste 70 de tone de gunoi, care sunt sortate cu mașini speciale și transportate la Arad. Au fost descoperite de la resturi menajere până la materiale din construcții și industriale, potrivit Radio Timișoara.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„În primă fază, n-am mai întâlnit așa ceva, le-am depozitat pe suprafața de joc și am făcut o procedură. Am adus două stații de sortare, o să sortăm și ce rezultă, plasticul, gunoiul efectiv o să-l transportăm la FCC Arad, cu ei avem contract de depozitare. Undeva la 20% din săpătură ar fi gunoi. Am cărat vreo zece mașini până acum, însemnând 150 – 200 mc. O să mai fie încă probabil 20-30-40 de mașini”, spune șeful de șantier, Cosmin Boloș.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Șeful de șantier al lucrării a mai declarat că descoperirea gunoaielor atrage costuri suplimentare care se încadrează în sumele prevăzute pentru cheltuieli neprevăzute.

Noua arenă “Eroii Timișoarei” de pe Calea Buziașului, va ocupa o suprafață de peste metri pătrați și va avea locuri pentru spectatori.

Pe suprafața de aproape mp, va fi amenajată o parcare cu peste 430 de locuri dar și o zonă verde tip parc cu acces liber.

Articol recomandat de

Teribil! Vestea primită de Alvaro Morata după accidentarea stupidă de dinaintea finalei EURO 2024

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191