Ce bacșiș colosal a lăsat Kate Middleton la o ieșire în oraș. Tot personalul a rămas uimit

Ce bacșiș colosal a lăsat Kate Middleton la o ieșire în oraș. Tot personalul a rămas uimit

Prințesa de Wales a atras din nou evidența, la festivalul de muzică dance de la Houghton Hall, după ce a fost mai mult decât darnică cu personalul.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Soția lui prințul William a participat la primul ei festival de muzică, organizat la Houghton Hall, domeniul deținut de prietenii ei, David Rocksavage și Rose Hanbury, marchizul și marchiza de Cholmondeley.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Chiar și așa, în loc să frecventeze camioanele cu mâncare de la festival, prințesa a ales să ia masa la restaurantul Turntable & Napkin, unde o masă cu patru feluri de mâncare costă 60 de lire sterline.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Prințesa de Wales a fost un client generos la restaurant, lăsând după masă un bacșiș de 700 de lire sterline.

„Catherine a fost foarte bine dispusă, comandând affogato și margarita și vorbind foarte prietenos cu cei prezenți”, conform celor relatate de „London Evening Standard” – affogato fiind un desert italian reprezentând o cupă de înghețată scufundată în espresso.

„Însoțitorii ei se pare că au cărat o sticlă imensă, de mărimea unei sticle de AIX rosé de tip balthazar, și, împreună cu Kate, au lăsat personalului restaurantului festivalului un bacșiș de 700 de lire sterline”, potrivit sursei citate.

Un balthazar este sticlă 12 litri și ar costa aproximativ 500 de lire sterline la un magazin de vinuri, a relatat publicația britanică.

Kate a decis să participe la acest eveniment după că, în timp ce lua masa acasă la marchizii Cholmondeley, i s-a sugerat să participe, mai ales că ea n-a mai avut parte de-o asemenea experiență până acum.

Interesant este că a petrecut foarte mult timp în compania „rivalei” sale Rose Hanbury, despre care presa a scris că ar avea o relație extraconjugală cu Prințul William, motiv de scandal între cele două femei, dar și de un divorț de David Rocksavage, evitat în ultimul moment.

Fanii Familiei Regale cred că acum se încearcă „ștergerea” acestui scandal, care întinează imaginea cuplului moștenitor al tronului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191