Ce cadou special a primit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV, surprinsă de gest: „Îmi vine să plâng!” / VIDEO

Ce cadou special a primit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV, surprinsă de gest: „Îmi vine să plâng!” / VIDEO

Ediția de astăzi, 1 noiembrie 2023, de la Neatza cu Răzvan și Dani, a adus multă fericire și împlinire pentru Ramona Olaru și asta pentru că a primit un cadou special. Asistenta TV a rămas surprinsă de gestul emoționant făcut în emisiune. Iată ce dar a primit vedeta!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ramona Olaru radiază de fericire în aceste momente. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a primit astăzi un cadou special. Iată ce i s-a dăruit acesteia chiar în emisiune!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cadoul special pe care l-a primit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a primit de la Bogdan, invitat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, un terariu cu o familie de pârși pitici africani. Asistenta TV a rămas surprinsă de gestul emoționant.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ramona Olaru a rămas uimită de cadoul pe care l-a primit și a declarat că îi vine să plângă, deoarece își dorește de foarte mult timp un astfel de animal de companie.

Ce trebuie să știe asistenta TV despre animăluțele primite

Bogdan i-a spus Ramonei Olaru tot ce trebuie să știe despre animăluțele pe care le-a primit. Pârșii pitici africani se hrănesc în captivitate cu fructe, legume, boabe de pisici, dar și de hamsteri.

Pârșii sunt o specie de rozătoare din familia Gliridae, ce trăiesc în Europa, dar se pot găsi și pe continentul african și în Asia. Acest animăluț este somnoros și adoră mediul liniștit.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191