Ce decizie a luat soția lui Gabi Stângău, la o săptămână de când violonistul a fost înmormântat. Diana Berințan suferă cumplit: „Voi încerca să…”

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stângău, la o săptămână de când violonistul a fost înmormântat. Diana Berințan suferă cumplit: „Voi încerca să…”

În urmă cu o săptămână, Gabi Stângău a fost înmormântat. Familia suferă cumplit și cu greu își poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusă de durere. Decizia pe care a luat-o tânăra de curând, după moartea bărbatului iubit.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

A trecut o săptămână de când Gabi Stângău a fost înmormântat, iar cei dragi nu pot accepta că violonistul nu mai este printre ei. Soția lui, Diana Berințan, suferă cumplit, după moartea lui, iar de curând a anunțat că a luat o decizie cu privire la activitate profesională. Tânăra are aceeași pasiune ca partenerul ei, dar este și make-up artist.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Decizia luată de soția lui Gabi Stângău, după ce violonistul a fost înmormântat

Ultimele zile au fost dificile pentru toată familia. Mama văduvă încă își plânge fiul, iar soția nu își poate reveni din șocul pierderii. Din cauza tragediei, Diana Berințan și-a pus activitatea profesională pe pauză și spune că își găsește cu greu puterea de a merge mai departe, dar se vede nevoită să revină, mai ales că are cliente care au tot sunat-o în aceste zile, pentru a o întreba dacă programările rămân valabile.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Diana Berințan, recunoscătoare oamenilor apropiați că i-au fost alături în cele mai grele momente

Pe lângă că a avut familia și prietenii aproape, Diana Berințan spune că a fost înțeleasă și de cliente că trece prin momente grele și că îi este imposibil să revină curând. Soția lui Gabi Stângău a mărturisit că, deși îi este dificil, își va reîncepe activitatea, mărturisind că în acest moment doar pasiunea pentru a machia îi este singura care îi aduce alinare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191