Ce decizie drastică a luat Romică Țociu la întoarcerea de la „America Express: „Am tăiat-o!”

Ce decizie drastică a luat Romică Țociu la întoarcerea de la „America Express: „Am tăiat-o!”

Romică Țociu a prins aripi după revenirea de la „America Express”. Actorul și fiul lui, Cătălin, au ajuns până în semifinala competiției din America Latină, o performanță pentru actorul în vârstă de 61 de ani. Cum a ajuns acasă, comediantul a recurs la o schimbare de look, din dorința de arăta mai tinerel.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Romică Țociu și-a dat un refresh după „America Express”: „Mi-am ras mustața”

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost eliminați de la „America Express”, chiar înainte de marea finală. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În competiție au mai rămas doar trei echipe, care vor lupta pentru marele premiu în valoare de de euro. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Actorul în vârstă de 61 de ani s-a numărat printre cei mai vârstnici concurenți și a făcut față cu brio competiției dificile, ce s-a desfășurat în America Latină. 

De altfel, Romică Țociu a stabilit și un record: a fost cel mai vârstnic concurent, ce a reușit să ajungă cel mai aproape de finala competiției. 

Odată ajuns acasă, Romică a luat decizia de a-și rade mustața, pentru a arată mai…tinerel.

 „Mi-am ras mustața ca să arăt mai tânăr! Nu mi-am închipuit ca, la vârsta mea, să  fiu în așa formă! Pentru mine asta nu a fost eliminare, în ce ne privește. 

Ajungând în semifinală, eu unul m-am simțit câștigător. A fost experiența vieții mele. 

Acolo, am găsit un alt băiat față de cel pe care îl știam eu de acasă. Cătălin al meu era altul. 

Sunt cel mai în vârstă concurent, care a ajuns atât de departe în competiție. E in motiv de mândrie!”, a precizat actorul, la Xtra Night Show.

Cleduții, cea mai slabă echipă?

Romică Țociu a făcut echipă cu fiul său, Cătălin, la „America Express”, sezonul 6. Actorul a lăsat să se înțeleagă că echipa cea mai slabă din concurs a fost cea compusă din Cleopatra și Edward Sanda,  care au ieșit de altfel primii din competiție.

 „În <<America Express>> ori te împrietenești pe viață, ori de desparți. Dacă îți iei nevasta cu tine e pericol, pentru că ba o faci proastă, mai te iei și la bătaie, și te vede toată țara.

 Nu vreau să mă pronunț care echipă a fost cea mai slabă, dar, după părerea mea, Cleduții nu s-au adaptat în competiție”, a mai spus actorul. 

Când este marea finală  „America Express”? Cine sunt câștigătorii sezonului 6?

Finala „America Express – Drumul Soarelui”, va putea fi urmărită pe Antena 1 și în AntenaPLAY miercuri 27 decembrie, de la ora 20:30. Concurenții se vor lupta pentru premiul în valoare de de euro.

Echipele ce-și vor disputa finala sezonului 6 sunt: Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru și soții Vlad și Giulia Anghelescu.

Marea finală „America Express – Drumul Soarelui” se desfășoară în Buenos Aires, un oraș viu și plin de istorie. 

Misiunile și probele vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă, în valoare de de euro, se anunță a fi una aprigă. 

Conform celor mai recente informații din presa mondenă, echipa care ar fi câștigat America Express 2023 este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191