Ce diferență de vârstă este între Florin Dumitrescu și soția sa. Cristina este mai mare decât cheful de la PRO TV

Ce diferență de vârstă este între Florin Dumitrescu și soția sa. Cristina este mai mare decât cheful de la PRO TV

Chef Florin Dumitrescu și soția sa Cristina au o frumoasă familie de mai mulți ani. Cei doi și-au fost alături la bine și la greu mereu și niciun impas nu a stat în calea dragostei lor. Bucătarul nu a pierdut niciodată ocazia de a-și exprima public admirația și recunoștința pe care o are față de soția sa care îl susține mereu, chiar dacă în ultima vreme nu i-a mers atât de bine după plecarea de la Antena 1. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Acesta este însă un capitol închis, pentru că cei trei chefi se întorc la PRO TV. Astfel, pe strada lui chef Dumitrescu începe să răsară iar soarele și evident, se bucură alături de soția sa. Ei bine, puțini știu însă că între ei există o diferență de vârstă semnificativă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ce diferență de vârstă este între Florin Dumitrescu și soția sa

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai renumiți bucătari din România și s-a lansat în televiziune odată cu emisiunea de la PRO, „Master Chef”, la care și-a anunțat revenirea. De peste un deceniu, el își împarte viața cu bune și cu rele cu soția sa, Cristina, jurnalistă de profesie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, dar povestea lor de dragoste a început mult mai devreme.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Întâlnirea lor a avut loc când Florin avea doar 23 de ani și Cristina 27, astfel între cei doi este o diferență de vârstă de 4 ani. La acea vreme, Cristina era jurnalistă și a mers la restaurantul unde lucra Florin pentru a scrie un articol despre el. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ei, iar din prima clipă, Florin s-a simțit atras de ea. Astfel, au început să comunice prin intermediul rețelelor sociale, menținând o relație discretă timp de două luni, până când Florin a luat inițiativa și i-a cerut numărul de telefon. De acolo, totul este istorie! Cei doi sunt super fericiți, se iubesc și au două fete frumoase împreună, Ava și Mia.

Câți ani a împlinit fiica lor

Ei bine, după ce că astăzi, chef-ul și-a anunțat reîntoarcerea în emisiunea care l-a consacrat, acesta a sărbătorit ziua de naștere și a fiicei sale Mia, care a împlinit 9 anișori!

Micuța mea se face mare. 9 ani de când a apărut în viața noastră cu bucurie. De asta îi și spunem Mia Bucuria. La mulți ani, Mia mica, să te distrezi cum îți place ție mai mult!”, a transmis chef-ul pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191