Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Vedeta de la Pro TV e mai în vârstă

Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Vedeta de la Pro TV e mai în vârstă

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de mai bine de 19 ani și sunt părinții a doi băieți. Totuși, mulți au fost curioși referitor la diferența de vârstă dintre ei, care nu este deloc una mare. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Juratul de la Românii au talent s-a cunoscut cu soția lui în anul 2002, chiar în Ajunul Crăciunului, prin intermediul unui prieten comun, atunci când au înregistrat imnul pentru 1 Decembrie, la Pro TV. De acolo până la o adevărată poveste de dragoste nu a mai fost decât un pas, însă unul dificil, căci Olivia Ster nu s-a lăsat cucerită cu una, cu două. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Andi Moisescu, mai mare cu trei ani decât soția sa 

În doar câteva zile, juratul de la Românii au talent va împlini vârsta de 51 de ani, în timp ce Olivia, soția sa, are aproape 48 de ani, fiind născută pe 30 decembrie 1975. Între cei doi nu este o diferență mare de vârstă, ci una aproape insesizabilă, de aproximativ 3 ani de zile. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Olivia Steer: „Ne plăceam foarte tare”

Andi Moisescu a trecut printr-un proces greu de cucerire, căci cea care i-a devenit soție și i-a dăruit doi copii minunați a necesitat mult efort din partea lui. Acum ceva timp, însăși Olivia Steer mărturisea că, la început, nu vedea nimic mai mult decât o prietenie între ei, mai ales că ea trăia cu impresia că el este implicat într-o relație serioase, asta până în punctul în care Andi i s-a destăinuit și ambii și-au dat seama că au multe în comun. 

„Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri.

Practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, spunea Olivia Steer, potrivit 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191