Ce diferență uriașă de vârstă era între Carmen Tănase și Victor Parhon. Cei doi au divorțat după numai 3 ani de mariaj

Ce diferență uriașă de vârstă era între Carmen Tănase și Victor Parhon. Cei doi au divorțat după numai 3 ani de mariaj

Carmen Tănase a fost căsătorită timp de 3 ani cu Victor Parhon, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon. Între cei doi era o diferență de 17 ani și fost o dragoste unică. Au decis să se căsătorească după ce actrița l-a adus pe lume pe fiul lor, Tudor.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Diferența de vârstă dintre Carmen si fostul soț

Carmen Tănase şi Victor Parhon au fost împreună 11 ani, iar criticul de teatru era cu 17 ani mai mare decât actriţa. Carmen avea aproape 40 de ani când soţul ei a murit, răpus de cancer pulmonar. Cei doi au fost căsătoriți numai 3 ani. „Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, cu ceva timp în urmă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

De ce nu voia să se căsătorească actrița 

Actrița mărturisea că din prima clipă în care l-a văzut pe criticul de teatru Victor Parhon a știut că el este bărbatul cu care avea să întemeieze o familie chiar dacă acesta era mai mare cu 17 ani decât ea. „Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic NU”, a mărturisit actrița în cadrul unui podcast, potrivit Wowbiz. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Eram mai nonconformistă așa, sigur că ai mei au zis «Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești», plus că nu puteam nici să intru în București dacă nu mă căsătoream, că nu aveam buletin de București, pe vremea aia era… Și așa nu voiam să intru în București, dar da, eram nonconformistă”, a declarat Carmen Tănase, scria

Cei doi au divorțat 

Vedeta a dezvăluit că motivul ar fi fost neînțelegerile apărute între ei. „În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm, erau discuții și în fața copilului și am zis «Gata, stop! Până aici. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori»”, declara Carmen Tănase.

Carmen Tănase, carieră de succes în lumea teatrului și a filmului

Născută pe 18 ianuarie 1961, la Ploiești, Carmen Tănase a interpretat, de-a lungul carierei, numeroase roluri în filme și seriale, dar și în piese de teatru. Actrița a studiat la Liceul Pedagogic din Ploiești, iar în perioada 1980 – 1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache. Din generația sa fac parte mai mulți actori cunoscuți de la noi din țară, printre care și Oana Pellea și Adrian Păduraru.

După absolvirea facultății, Carmen Tănase a fost angajată a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iaşi, acolo unde a apărut în mai multe piese. După mutarea la București, Carmen Tănase a devenit actriță la Teatrul Odeon. Actrița a devenit și mai cunoscută și apreciată după ce a început să apară în serialele TV. Printre cele mai memorabile roluri se numără cel al Flacărei Potcovaru din “Inimă de țigan” sau “Regina”. A mai jucat și în “Lacrimi de iubire”, “State de România”, “Moștenirea”, “Cărturan”, “Pariu cu viața” și “Fructul oprit”. În prezent interpretează rolul  Luminiței Achim.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191