Ce eforturi face Dana Marijuana, pentru ca fiica ei să învețe în containerul fără curent: „Am cumpărat niște…”

Ce eforturi face Dana Marijuana, pentru ca fiica ei să învețe în containerul fără curent: „Am cumpărat niște…”

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani) a ales să facă o schimbare de macaz, în această vară, și să se mute la mare într-un container alături de Iris (7 ani), una dintre fiicele sale, fără căldură și lumină. Timpul a trecut iar lucrurile, în aceaste săptămâni, de la plecarea din București, s-au mai așezat pentru că acum puștoaica a început școala iar mama sa face toate eforturile să nu îi lipsească nimic.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

„Sunt bine, mă relaxez aici la mare, îmi este tare bine. Copilul a început școala, merge la școală, acum reușesc să fac temele cu ea. Când eram în București nu puteam face temele cu ea, erau anumite energii care nu mă lăsau să fac asta. Momentan nu am rezolvat problema cu lumina dar am vorbit cu cineva să se ocupe de asta. Până atunci am cumpărat niște lămpi de led care se încarcă pe timp de zi la soare și seara luminează încăperea.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Chiar dacă cealaltă fată e la tatăl ei vorbim în continuare, nu am întrerupt comunicarea, suntem prietene, ne spunem orice, așa este și frumos. De când ne-am mutat la mare pot zice că nu am văzut copil mai fericit ca Iris, îi place foarte mult aici. S-a integrat la școală foarte bine, ne înțelegem și cu vecinii, mă ajută: ba mi-au dat mere, ba lapte, bine și eu îi ajut atunci când pot și au nevoie, nu aștept doar din partea lor”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În această vară, Dana Marijuana trebuia să se căsătorească cu alesul inimii sale, Valentin, după aproape un an de relație, însă planurile s-au schimbat la 180 de grade pentru că vedeta a ales să părăsească viața agitată de Capitală pentru una liniștită de la malul Mării Negre. Astfel că cei doi fac naveta București – Constanța pentru a se vedea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191