Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor, declarații surprinzătoare: „De-aia schimbă femeile așa des”

Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor, declarații surprinzătoare: „De-aia schimbă femeile așa des”

Cristi Borcea a ajuns la 53 de ani și se declară fericit. Formează o familie împreună cu Valentina Pelinel și au trei copii: gemenele Rania și Indria și băiețelul Milan. Puțini știu, însă unele detalii despre fostul patron de la Dinamo. Iată despre ce este vorba! 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Viorel Motoi: „Cristi Borcea este țigan 100%”

Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cristi Borcea se trage din lăutari

În trecut, Invitată în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1, vrajitoarea Melissa a făcut o dezvăluire. Ea și Mihaela Borcea sunt rude prin alianță: „Vărul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Din ce a făcut primii bani Cristi Borcea 

Cristi Borcea a făcut primii bani din afacerile cu butelii și a avut parte de o copilărie cu vacanțe de vară la bunicii săi, în satul Valea Boului, din județul Gorj. Foștii consăteni au povestit pentru că Borcea era ținta miștourilor la el în sat. În plus, se vorbește că el purta alt nume, dar și l-a schimbat, să dea bine la București.

„Ieșea zilnic de la centrul de butelii ca un măgăruș. Căra pe-o bicicletă 6 butelii, una pe grătarul din față, una pe cel din spate, una între picioare, una pe cadru, alta legată cu sfori în spinare și ultima în brate. Era mare distracție să-l vedem cum cădea de-a berbeleacul cu buteliile peste el, iar cand nu pica singur, îl mai ajutam și noi”, spuneau oamenii care locuiau în sat cu el.

Cum a ajuns să se îndrăgostească Cristi Borcea de actuala soție

Cristi Borcea este îndrăgostit peste măsură de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit deja 3 copii și susține că este cea mai frumoasă din toată lumea. Fostul acționar de la Dinamo încă își amintește momentul în care a început să aibă sentimente pentru fostul fotomodel și intenționează să o facă să se simtă fericită și specială pentru tot restul vieții.

Recunoaște că este împlinit lângă actuala sa soție și încearcă în fiecare zi să o cucerească tot mai mult si să o păstreze alături de el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191