Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să…”

Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să…”

„Bătrânețea, haine grețe”! Este un proverb din popor care li se potrivește perfect lui Andrei (97 de ani) și Ilenei Stana Ionescu (87 de ani). Contactat de Click!, celebrul actor ne-a mărturisit că cele trei zile de Paște o să le petreacă acasă alături de soția sa, stând la o masă, și bucurându-se de delicatesele culinare specifice acestei sărbători, pe care aleg să le comande de la un restaurant.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Pe 5 mai este prima zi de Paște! Așa că în această perioadă cei dragi aleg să se strângă la aceeași masă sau să plece într-o vacanță pentru a se relaxa după o perioadă aglomerată din viața lor. Însă, pentru Andrei și Ileana Stana Ionescu, Sărbătorile Pascale, reprezintă în ultimii ani, doar linișără prea multă agitație.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Stăm cuminți, în casă, de Paște! Nu putem să mai facem nimic deosebit. Sincer, nici nu ne mai arde de așa ceva. Unde să mergem? Eu de câțiva ani nu mai conduc nici mașina din cauza vederii. Asta este. Cu băiatul nostru chiar am vorbit aseară la telefon și ne-a spus că vine după Paște în România. Acum are o perioadă mai aglomerată la serviciu. Și eu și soția îl așteptăm cu sufletul la gură să vină acasă”, ne-a spus Andrei Ionescu.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Căstorie strașnică

Cei doi mari actori sunt căsătoriți de aproape 70 de ani și au un băiat împreună, ce este medic în America, și care este mândria familiei lor. Chiar dacă au format mereu o familie frumoasă, cei doi au avut  mereu un mariaj discret!

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu s-au cunoscut la o piesă de teatru, în tinerețe, iar cererea în căsătorie a venit din partea celebrei actrițe la scurt timp. Astfel, că după ce actorul a acceptat să întemeieze o familie cu artista, nu au mai stat mult pe gânduri și au ales să meargă la starea civilă să se căsătorească.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme, printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau  „Harababura”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191