Ce face soțul cu averea Mariei Constantin! Greșeala pe care artista a făcut-o în fostele căsnicii: „Este frustrant, însă lucrurile acestea te întăresc”

Ce face soțul cu averea Mariei Constantin! Greșeala pe care artista a făcut-o în fostele căsnicii: „Este frustrant, însă lucrurile acestea te întăresc”

Maria Constantin și proaspătul ei soț ne-au dezvăluit cine administraeză banii familiei. Artista a vorbit și despre greșelile făcute în fostele căsnicii, dar și despre superstițiile pe care le are legate de bani. Cine cheltuie mai mult în familia cântăreței.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani alături de Robert Stoica. Cei doi s-au căsătorit în această vară. Iubitul artistei este cu trei ani mai mic decât frumoasa vedetă, dar acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor pentru că, potrivit spuselor sale, cei doi se iubesc și sunt pregătiți să îmbătrânească împreună.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Reporterii au stat de vorbă cu proaspetii însurăței și au aflat cine gestionează banii familiei. Mai mult decât atât, cei doi au vorbit și despre infidelitatea finaciară și ne-au dezvăluit care este percepția lor despre ascunzișurile de partener.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Maria Constantis și-a amintit și de greșelile pe care le-a făcut în fostele căsnicii. Artista a avut încredere și, la despărțire, a trebuit să plece fără nimic. A luat-o de la capăt, însă nu regretă, ci spune că acesta a fost exemplul pe care l-a preluat de la părinții săi.

Artista ne-a dezvăluit și ce superstiții are legate de bani. Spune că nu ține banii în geantă, pentru că acest lucru, din punctul ei de vedere, îi aduce ghinion și nu mai face alți bani. Mai mult, am aflat și care dintre cei doi soți este mai cheltuitor și de ce Maria Constantin nu își cumpără haine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191