Ce făcea Roxana Dobre cu o zi înainte ca Florin Salam să fie săltat de polițiști! Pe ce cheltuia banii soția manelistului

Ce făcea Roxana Dobre cu o zi înainte ca Florin Salam să fie săltat de polițiști! Pe ce cheltuia banii soția manelistului

Dramele nu se termină pentru Florin Salam! Cântărețul de manele, în vârstă de 44 de ani, a fost săltat joi, 14 martie, de acasă și dus la audieri la Secția 2 de Poliție din București sub acuzația de înșelăciune. Poliția a anunțat oficial că Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Cu doar o zi înainte, soția artistului a fost surprinsă de paparazzi Click! la ieșirea din IKEA. Iată pe ce cheltuia banii!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Ce făcea Roxana Dobre cu zi înainte ca Florin Salam să fie săltat de polițiști!

Florin Salam este suspectat că ar fi primit sume de bani în avans de la trei persoane pentru a susține diferite evenimente, însă nu s-a prezentat ulterior pentru a-și onora angajamentele. Iată însă că doar cu o zi înainte de a fi săltat de autorități, soția sa, Roxana Dobre, a fost suprinsă de paparazzi Click! în timp ce ieșea de la IKEA încarcată de bagaje! Conform informațiilor noastre, soția manelistului a fost însoțită de două femei și ajutată de alți doi angajați pentru a pune cumpărăturile în mașina de de euro. La plecare, soția lui Florin Salam a dat un mic bacșiș celor care au ajutat-o.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Manelistul Florin Salam a fost reținut

În urma investigațiilor, s-a constatat că prejudiciul în acest caz se ridică la aproximativ de euro. Mai mult, alte două persoane sunt cercetate alături de Florin Salam în acest dosar de înșelăciune.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au efectuat trei mandate de percheziție domiciliară în București, iar în urma acestora s-au identificat plângerile a trei persoane care au reclamat că au plătit anumite sume de bani unui bărbat pentru a presta servicii muzicale, dar acesta nu a respectat înțelegerile și nici nu le-a restituit banii.

Ancheta a relevat că Florin Salam este principalul suspect în aceste acuzații. Plângerile împotriva sa au fost depuse în diferite perioade, începând cu luna aprilie 2023 și până în luna februarie 2024. Într-unul dintre cazuri, Florin Salam ar fi primit un avans de de euro pentru a cânta la o petrecere în vara anului 2021, dar nu și-ar fi onorat angajamentul. În alt caz, ar fi primit un avans de de euro pentru un eveniment în august 2023, iar într-o altă situație, un avans de de lei pentru un eveniment în septembrie 2023.

„I-am dat de euro, nu mi-a mai răspuns la telefon, nu s-a prezentat la nunta fiului meu. Eu pe 28 ianuarie 2023 i-am dat banii pentru evenimentul 13 august 2023. Am vrut să fac un contract cu el și m-a refuzat, că el nu face contracte, nu dă chitanțe, nu dă Eu am fost convins că o să vină, că eu am luat legătura personal cu el și cu Roxana, soția lui. Am fost acasă la el primit, i-am dat banii, suma de de euro, trebuia să îi mai dau diferența de de euro, adică de euro la prezența lui la nuntă, în ziua nunții. de euro erau pentru cazare și transport.”, a declarat Cristinel Stoican, unul dintre pagubiții lui Salam la Xtra Night Show. 

La ieșirea din arest avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a oferit detalii despre starea acestuiași este determinat să își demonstreze nevinovăția.

Este într-o stare foarte bună ( Florin Salam), vesel, cum îl știți. El este artist, dorește să cânte și niciodată, nici acum și nici pe viitor, nu va dori să escrocheze pe cineva. O să aduc dovezile domnului procuror, pentru că dânsul trebuie să aprecieze dacă reține infracțiunea de înșelăciune sau se închide dosarul, așa cum s-a închis și la Târgoviște”, a adăugat avocata.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191