Ce femei celebre au mai trecut prin patul lui Bobby Păunescu, înainte de Alexandra Dinu. Cu o mare divă s-a iubit 11 ani!

Ce femei celebre au mai trecut prin patul lui Bobby Păunescu, înainte de Alexandra Dinu. Cu o mare divă s-a iubit 11 ani!

Cunoscutul afacerist Bobby Păunescu se încadrează, fără dar și poate, în topul celor mai cuceritori bărbați din România. Nume de femei celebre au trecut prin patul lui și, deși în prezent sunt fac parte doar din trecutul lui, cu unele dintre ele a rămas în relații bune, drept exemplu frumoasa Monica Bârlădeanu. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Deși acum Bobby Păunescu petrece clipe unice alături de Alexandra Dinu, fosta lui Mutu, afaceristul nu se află la prima lui cucerire de acest fel. Click! îți prezintă palmaresul de femei celebre din România, cu care regizorul de film a trăit clipe de neuitat. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Bobby Păunescu, un cuceritor iremediabil! 

În urmă cu puțin timp, afaceristul posta în social media imagini cu Alexandra Dinu, întinsă în patul din vila din Positano, Italia, semn că este îndrăgostit lulea de fosta soție a lui Adrian Mutu.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Dacă ne uităm puțin în trecutul lui, ne amintim de relația pe care a avut-o cu Monica Bârlădeanu, prima femeie celebră din România cu care s-a iubit mai bine de un deceniu. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au căzut de comun acord să păstreze o relație civilizată, de prietenie. 

„Așa a fost să fie. Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice ”, a fost declarația lui Bobby Păunescu după despărțire, conform informațiilor apărute în presă. 

Regizorul a fost căsătorit cu Alice Peneacă 

Fotomodelul i-a fost soție lui Bobby Păunescu în perioada 2015-2018, însă despărțirea avea să fie inevitabilă. Din motive cunoscute doar de către ei, cert este că au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți pentru a merge împreună, de mână, prin această viață.

„Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din păcate nu s-a finalizat cum am fi dorit.

Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit, vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, povestea Alice Peneacă.

Bobby Păunescu și Andreea Ilie s-au despărțit în iarna anului trecut 

Înainte de a o cuceri pe Alexandra Dinu, regizorul român a avut o poveste de dragoste cu soprana Andreea Ilie. Nici de data aceasta nu avea să fie una cu noroc pentru niciunul dintre ei, întrucât nu exista acea chimie care să țină doi oameni împreună. 

„Prefer să nu îmi discut relațiile în public, presa de senzație și așa pare a ști mai multe decât mine cu toate că multe dintre știri sunt fake news. Eu si Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, declara Andreea Ilie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191