Ce fructe trebuie să consumi, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Ele au cel mai redus conținut de zahăr

Ce fructe trebuie să consumi, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Ele au cel mai redus conținut de zahăr

Vara este anotimpul perfect pentru haine subțiri, plajă, și activități fizice ceva mai serioase, fie că vorbim despre sport propriu-zis, ori despre simplul mers pe jos, în timpul vacanței. De asemenea, vara este și anotimpul perfect pentru înghețată, bere, și alte astfel de alimente care ne pot crește rapid numărul kilogramelor. Așa că dacă vrei să îți păstrezi silueta sănătoasă, află alături de Click! care sunt opțiunile tale!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nu este niciun secret că vara este anotimpul ideal pentru haine subțiri, bronzat, cât și activități fizice ceva mai intense decât de obicei, fie că vorbim despre sport, ori banalul mers pe jos, în timpul vacanței. Însă, vara este și perioada perfectă pentru consumul de înghețată, bere, ori și mâncăruri ceva mai grele, ori chiar de tip fast-food. Cu alte cuvinte, dacă nu avem grijă, ne putem îngrășa serios în aceste luni călduroase.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Din fericire, există unele fructe pe care toți experții ni le recomandă, deoarece sunt perfecte pentru a ne ajuta în lupta cu kilogramele în plus! Află ce opțiuni ai, pentru o vară pe atât de delicioasă, cât și sănătoasă!

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , aceste fructe vor fi perfecte pentru a-ți menține silueta!

Piersici

Piersicile au un conținut ridicat de fibre și vor ajuta enorm digestia voastră. Cu o digestie sănătoasă va urma și un metabolism eficient, iar partea cea mai bună este că 100 de grame de piersică vor avea doar 39 de calorii!

Ananas

Acest fruct divin este perfect pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă! Enzimele din ananas vor ajuta funcțiile corpului în a se regla mai eficient, așa că silueta voastră vă va mulțumi enorm dacă introduceți ceva mai mult ananas în farfurie!

Kiwi

Un alt fruct cu efecte incredibile pentru sistemul digestiv, kiwi va ajuta enorm și pacienții care suferă de sindromul colonului iritabil! În general, acest fruct va regla funcțiile organismului, iar grăsimea de pe burtă ar trebui să dispară, presupunând, evident, că o lăsați mai moale cu berea și fripturile (chiar dacă, știm cu toții, sunt atât de delicioase!).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191