Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Așa mamă, așa fiică… așa nepoate! În familia Lazariuc frumusețea răvășitoare se moștenește de la o generație la alta, fără doar și poate! Dacă aveai impresia că Anastasia Lazariuc și fiica sa, Ileana, dispun de trăsături superbe, cum rareori ți-e dat să vezi, stai să le vezi pe nepoatele lor! Fiicele lui Andrei, fiul artistei și fratele Ilenei, fac ravagii pe internet și nu doar cu aparițiile lor de milioane.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Anastasia Lazariuc (69 ani) și Ileana Lazariuc (40 ani), mamă și fiică, obișnuiesc să impresioneze publicul larg cu aparițiile lor răvășitoare, însă puțini sunt cei care știu că frumusețea lor a fost moștenită și de următoarele generații.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

La fel ca faimoasa cântăreață și fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, fiicele lui Andrei fac ravagii pe internet și nu doar, iar la cât de frumoase sunt ne e tot mai clar că bărbații roiesc în jurul lor.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Anastasia și Beatrice Lazariuc au până în 30 de ani și îi seamănă leit mătușii lor.