Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Așa mamă, așa fiică… așa nepoate! În familia Lazariuc frumusețea răvășitoare se moștenește de la o generație la alta, fără doar și poate! Dacă aveai impresia că Anastasia Lazariuc și fiica sa, Ileana, dispun de trăsături superbe, cum rareori ți-e dat să vezi, stai să le vezi pe nepoatele lor! Fiicele lui Andrei, fiul artistei și fratele Ilenei, fac ravagii pe internet și nu doar cu aparițiile lor de milioane.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Anastasia Lazariuc (69 ani) și Ileana Lazariuc (40 ani), mamă și fiică, obișnuiesc să impresioneze publicul larg cu aparițiile lor răvășitoare, însă puțini sunt cei care știu că frumusețea lor a fost moștenită și de următoarele generații.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

La fel ca faimoasa cântăreață și fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, fiicele lui Andrei fac ravagii pe internet și nu doar, iar la cât de frumoase sunt ne e tot mai clar că bărbații roiesc în jurul lor.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Anastasia și Beatrice Lazariuc au până în 30 de ani și îi seamănă leit mătușii lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191