Ce i-a răspuns iubita lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram! Replica savuroasă a frumoasei brunete / FOTO

Ce i-a răspuns iubita lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram! Replica savuroasă a frumoasei brunete / FOTO

Iubita lui Codin Maticiuc i-a răspuns acestuia, după ce actorul a pus poze cu ea pe pagina sa de Instagram, cu ocazia sărbătoririi zilei de nume a femeii. Frumoasa brunetă a avut o replică savuroasă pentru iubitul ei. Iată ce a comentat Ana Pandeli pe rețelele de socializare!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Este ziua de nume a Anei Pandeli, iar Codin Maticiuc a făcut o postare pentru aceasta. După postarea lui, iubita actorului i-a lăsat un comentariu. Iată ce i-a transmis bruneta!

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Răspunsul iubitei lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Codin Maticiuc a postat mai multe fotografii cu partenera lui de viață și asta pentru că aceasta își sărbătorește ziua de nume. Actorul i-a scris și un mesaj frumoasei brunete.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

După postarea făcută de actor, Ana Pandeli a lăsat un comentariu și i-a dat acestuia o replică cu adevărat savuroasă. Frumoasa brunetă i-a transmis că nu se spune „La mulți ani” în această zi de Sfânta Maria, însă se oferă cadouri.

După comentariul ei, Codin Maticiuc a transmis faptul că de asta îi era cel mai teamă. Actorul s-a amuzat de toată situația creată.

Ana Pandeli, mesaj pentru cei care îi spun să nu-și învețe copilul în brațe

În urmă cu câteva luni, Ana Pandeli a publicat un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru persoanele care o sfătuiesc să nu își învețe copilul în brațe. Iubita lui Codin Maticiuc a fost deranjată de această situație.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191