Ce i-a răspuns iubita lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram! Replica savuroasă a frumoasei brunete / FOTO

Ce i-a răspuns iubita lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram! Replica savuroasă a frumoasei brunete / FOTO

Iubita lui Codin Maticiuc i-a răspuns acestuia, după ce actorul a pus poze cu ea pe pagina sa de Instagram, cu ocazia sărbătoririi zilei de nume a femeii. Frumoasa brunetă a avut o replică savuroasă pentru iubitul ei. Iată ce a comentat Ana Pandeli pe rețelele de socializare!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Este ziua de nume a Anei Pandeli, iar Codin Maticiuc a făcut o postare pentru aceasta. După postarea lui, iubita actorului i-a lăsat un comentariu. Iată ce i-a transmis bruneta!

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Răspunsul iubitei lui Codin Maticiuc, după ce acesta a pus poze cu ea pe Instagram

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Codin Maticiuc a postat mai multe fotografii cu partenera lui de viață și asta pentru că aceasta își sărbătorește ziua de nume. Actorul i-a scris și un mesaj frumoasei brunete.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

După postarea făcută de actor, Ana Pandeli a lăsat un comentariu și i-a dat acestuia o replică cu adevărat savuroasă. Frumoasa brunetă i-a transmis că nu se spune „La mulți ani” în această zi de Sfânta Maria, însă se oferă cadouri.

După comentariul ei, Codin Maticiuc a transmis faptul că de asta îi era cel mai teamă. Actorul s-a amuzat de toată situația creată.

Ana Pandeli, mesaj pentru cei care îi spun să nu-și învețe copilul în brațe

În urmă cu câteva luni, Ana Pandeli a publicat un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru persoanele care o sfătuiesc să nu își învețe copilul în brațe. Iubita lui Codin Maticiuc a fost deranjată de această situație.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191