Ce i-a spus Claudia Pătrășcanu lui Cătălin Măruță despre divorțul de Bădălău! „Dacă tatăl meu trăia…”

Ce i-a spus Claudia Pătrășcanu lui Cătălin Măruță despre divorțul de Bădălău! „Dacă tatăl meu trăia…”

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) a fost invitată la podcastul „Acasă la Măruță”. Artista a vorbit deschis despre viața ei și a avut lacrimi în ochi atunci când a povestit despre anumite momente trăite de-a lungul timpului și în mod special atunci când a vorbit despre familia ei.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Sunt Claudia Pătrășcanu! Doar cei mici au rămas cu numele Bădălău”, i-a răspuns cântăreața lui Cătălin Măruță atunci când acesta a întrebat-o cum se numește acum, după divorțul de omul de afaceri Gabi Bădălău, cu care are împreună doi băieți, Gabriel (8 ani) și  Nicolas (6 ani).

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Claudia Pătrășcanu i-a povestit lui Măruță cât de mult îi place să fie mamă dar și despre problemele de sănătate pe care le are cu fratele său. De asemenea, artista se topește de dorul tatălui ei care nu mai este printre noi și se gândește că dacă el ar mai fi trăit poate că viața ei ar fi fost altfel.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Cel mai greu job pe lumea asta este să fii mamă! Dar e frumos! Eu nu îmi văd viața altfel! L-am iubit mult pe tata! Și pe mama, îți dai seama, îmi iubesc părinții! Eu îl iubesc și acum pe tata, chiar dacă nu mai e în viață. Tata a decedat când eu aveam 15 ani și când aveam mare nevoie de el. Foarte mare nevoie de el!”, i-a povestit artista, cu ochii în lacrimi, lui Cătălin Măruță.

„Dacă tatăl meu trăia, mereu mi-am pus întrebarea asta, nu mi se întâmplau atât de multe lucruri. Nu cred că se ajungea nici la a fi eu rănită, nici la divorț, nu știu! Habar nu am!”, este de părere Claudia Pătrășcanu a cărei viață nu a fost deloc ușoară după despărțirea de fostul soț.

Claudia Pătrășcanu și-a dorit un divorț liniștit

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în toamna anului trecut după un lung proces care a durat 4 ani de zile. Fostul soț al artistei a avut parte apoi de o relație cu năbădăi  cu Bianca Drăgușanu, alături de care trăiește o adevărată telenovelă, cu despărțiri și împăcări, cei doi luând în calcul la un moment dat și o nuntă.

A fost divorțul cu ceartă multă!”, a spus Măruță în podcastul său, în cadrul discuției cu artista, moment în care Claudia Pătrășcanu i-a povestit prezentatorului TV că ea și-ar fi dorit un divorț mai liniștit, fără prea mare tam-tam.

Eu am vrut să divorțez în liniște! Nu eram iubită, nu mă simțeam iubită, fericită, ascultată, apreciată, respectată! Eu nu văd iubirea așa! (…) Și simțeam că nu mai venea acasă, nu se mai implica, nu mai avea treabă cu copiii, cu

Nu cred că am avut vreo vină și îți spun și de ce! Îl așteptam acasă, eram o soție care îi ducea micul dejun la pat. Eram în cea mai frumoasă și cea mai sexy lenjerie! Nu mai eram văzută! Nu mă mai vedea! Eu consider că eu nu m-am măritat doar cu Gabi, eu m-am măritat cu toată familia! (…) Cel mai rău este să se bage familia! Cel mai rău! Ambițiile și orgoliile distrug vieți!”, este de părere Claudia Pătrășcanu.

În ciuda supărărilor pe care le-a avut cu despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia suferă și din pricina fratelui său mai mic despre care i-a povestit lui Cătălin Măruță vizibil emoționată.

Mama, la  31 de ani, a rămas  singură cu noi, cu mine și cu fratele meu! Mai am un frate, e cu un an mai mic. Fratele meu pentru mine este totul! E un înger! Omul ăsta e special! Fratele meu are probleme! Omul ăsta nu știe ce înseamnă să jignești, să bârfești, să vorbești urât de cineva! El iubește pe toată lumea!  Fratele meu s-a născut normal doar că de la o injecție s-a declanș”, a mai spus vedeta.

Andreea Bănică a cooptat-o în trupa ei

Claudia Pătrășcanu a făcut parte în anul 1998 din trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, atunci când Andreea Bănică a părăsit trupa Exotic pentru a înființa grupul Blondy, alături de Cristina Rus, Claudia Pătrășcanu a rămas alături de Julia Chelaru și au format trupa Sexxy. În podcastul lui Măruță, Claudia a mărturisit acum faptul că regretă că nu a mers mai departe, muzical vorbind, alături de Andreea Bănică.

„Am cunoscut-o pe Andreea Bănică! A venit la mine, cum e ea mai îndrăzneață, mai tupeistă! Mi-a zis: „Ești foarte frumoasă! Uite, avem un prieten, care vrea să facă o trupă!” . De Costi Ioniță vorbea. A început să ne facă piese, A fost piesa aia, prima, „Sexy, sexy, știu că mă vrei!”, care a Și apoi ne-am separat! Fiecare pe un drum! Mie îmi pare rău că atunci nu am ales să merg pe drum cu  Andreea Bănică și cu Lucian Mitrea și am ales să merg cu Julia”, i-a mai povestit Claudia Pătrășcanu lui Cătălin Măruță.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191