Ce i-a spus Dj Lalla, în dimineața în care a murit, bărbatului la care stătea în apartament. La doar câteva ore era găsită decedată pe plajă

Ce i-a spus Dj Lalla, în dimineața în care a murit, bărbatului la care stătea în apartament. La doar câteva ore era găsită decedată pe plajă

Dj Lalla, tânăra găsită moartă în Mamaia, era cazată în apartamentul unui bărbat, care a fost între timp audiat. Artista i-ar fi spus de ce pleacă pe plajă, dar la câteva ore distanță de la ultima lor conversație, a fost găsită moartă.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Moartea Laurei, cunoscută în lumea mondenă drept DJ Lalla a șocat pe toată lumea, mai ales că nu mulți știau de problemele cu care se confruntă tânăra, care, în urmă cu o lună, a fost internată, după ce s-a luptat cu depresia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dj Lalla era cazată în apartamentul unui bărbat de pe litoral

Dj Lalla stătea în apartamentul unui bărbat, iar înainte să plece pe plajă, i-a spus că se duce să vadă răsăritul și că se va întoarce. Doar că, la câteva ore distanță, trupul neînsuflețit a fost găsit de turiști. Artista și bărbatul respectiv s-ar fi cunoscut pe TikTok, iar acesta a fost deja audiat.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Anchetatorii au stabilit că, de fapt, Dj Lalla s-a înecat, deși familia spune că tânăra știa să înoate. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere apare doar momentul în care trupul îi este adus pe plajă de valuri, nu și atunci când ar fi intrat în apă.

Prietenii au observat o schimbare în comportamentul tinerei

Cei care au cunoscut-o pe Dj Lalla spun că, în ultima perioadă, artista se comporta diferit, iar din persoana plină de viață devenise absentă și pusă pe gânduri. Coregrafa Zizika a cunoscut-o pe Dj Lalla și spune că, în ultima perioadă, artista era tot mai discretă și rare erau momentele în care apărea la evenimentele mondene sau se întâlneau.

„Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte”, a declarat Zizika, la Star Matinal.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191