Ce i-a transmis tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului din 2 Mai, mamei lui Vlad Pascu, tânărul care i-a ucis fiica: „Am o rugăminte către doamna Miruna”

Ce i-a transmis tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului din 2 Mai, mamei lui Vlad Pascu, tânărul care i-a ucis fiica: „Am o rugăminte către doamna Miruna”

La scurt timp după ce au fost publicate stenogramele care o vizează pe Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a ucis două persoane, în 2 Mai, tată Robertei, una dintre victimele tragicului accident, a avut un mesaj pentru mama adolescentului care i-a ucis fiica.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În cursul zilei de ieri, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că: „în mod conştient şi deliberat inculpata (mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu) a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ce i-a transmis tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului din 2 Mai, mamei lui Vlad Pascu

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, una dintre victimele ucise în tragicul accident din 2 Mai, de Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, a transmis un mesaj mamei tânărului care i-a ucis fiica.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ulterior, tatăl Robertei a avut un mesaj de transmis și pentru doamna procuror din Mangalia.

„Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i rostesc numele, este depășită. Trebuie săîi lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar.

Să facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea.

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada.”, a mai spus Răzvan Dragomir.

Stenograme care o vizează pe Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu

În cursul zilei de ieri, a făcut publice stenograme din referatul procurorilor, care o vizează pe mama lui Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, în 2 Mai.

Pascu Miruna: Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Mă Apropo de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută din penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică, decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Adică, Nu e acelați loc cu ăla de 18, 21.

Vlad: Deci nu mă bagă la bididii la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă.

Pascu Miruna: Nu. Nu. Nu. Va dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este „must” pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentința definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191