Ce i-au făcut fetițele Andreei Bălan lui Victor Cornea, în timp ce artista era la concert. Când a văzut, nu i-a venit să creadă!

Ce i-au făcut fetițele Andreei Bălan lui Victor Cornea, în timp ce artista era la concert. Când a văzut, nu i-a venit să creadă!

Relația Andreei Bălan cu Victor Cornea avansează pe zi ce trece. Tenismenul aproape a devenit un membru al familiei artistei, petrecând destul de mult timp acasă la ea, alături de fetițele ei, în timp ce ea se află la concert.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În timp ce Andreea Bălan se afla la concert, Victor Cornea avea grijă de cele două fetițe ale ei, având grijă să le facă toate poftele. Vedeta a postat pe InstaStorry un screenshot din timpul unui videocall cu iubitul ei și una dintre fetițe. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Fetițele Andreei Bălan s-au acomodat rapid cu noul partener al mamei sale 

Victor Cornea are grijă să le facă toate poftele celor mici și să nu le refuze nimic, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să le lase pe copile să-i aranjeze părul. Pesemne că s-au distrat, după cum arată și imaginea de pe Instagram, în care tenismenul are părul prins în elastice.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Se vede cu ochiul liber energia pozitivă emanată în casa artistei, de către fetițe și iubitul ei, care nu a avut nicio problemă în a se lăsa pe mâna lor pentru a se alege cu câteva codițe în păr, prinse cu elastice colorate. 

Victor Cornea: „Mă susține cu toată inima” 

Victor Cornea a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Bălan. Jucătorul de tenis a avut un parcurs bun în anul 2023, reușind să câștige 5 turnee Challanger la dublu: Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5. El consideră că relația pe care o are cu celebra cântăreață l-a ajutat să se mențină într-o formă de zile mari, fiind cea care l-a susținut și l-a însoțit în majoritatea turneelor. 

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională ( – râde)!

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult ( – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, povestea Victor Cornea, potrivit Digi Sport. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191