Ce îi cerea Bianca Drăgușanu lui Cătălin Botezatu să facă atunci când formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

Ce îi cerea Bianca Drăgușanu lui Cătălin Botezatu să facă atunci când formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu în urmă cu mulți ani, iar după despărțire, aceștia au rămas în continuare în relații foarte bune. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a vorbit despre vedetă. Creatorul de modă o descrie ca fiind o persoană minunată și spune că i-ar fi alături oricând ar avea nevoie de el.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

„E o minunată. Eu i-am spus, dacă vreodată are nevoie de ceva, să mă sune, că mă duc. Dacă mâine ea îmi spune vino și ajută-mă și fă aia pentru mine, eu fac. Indiferent cu cine e”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Spynews.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

De asemenea, Cătălin Botezatu a spus și ce îl punea Bianca Drăgușanu să facă în fiecare seară, în perioada în care formau un cuplu.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Mă punea să îi cumpăr reviste. La 12 trebuia să îi cumpăr toate ziarele. Dacă nu apărea în cel puțin două ziare se sinucidea, nu era bine. E o fată deșteaptă, frumoasă și face ce vrea”, a mai spus creatorul de modă.

În urmă cu un an, Cătălin Botezatu a fost supus unei operații complicate într-un spital din Turcia, după ce s-a descoperit că designerul are o tumoare ascunsă în spatele apendicului.

„Când m-au văzut în ce hal eram… Eram pe moarte. Am făcut o operație extrem de periculoasă. Am fost printre primii oameni din lume care au făcut o astfel de operație tip hipec.(…)

Eu la trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii … mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă, în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv.

Norocul a fost că unul dintre medicii americani care mă operaseră stătea aproape, a venit repede. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, nasol de tot.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191