Ce imagine a postat Emilia Ghinescu, după ce a confirmat despărțirea de fostul iubit. Alături de cine se află artista / FOTO

Ce imagine a postat Emilia Ghinescu, după ce a confirmat despărțirea de fostul iubit. Alături de cine se află artista / FOTO

În urmă cu o zi, Emilia Ghinescu a confirmat că s-a despărțit de iubitul său, cel alături de care a petrecut ultimii 13 ani. Artista a precizat că nu își dorește să dezvăluie prea multe, mai ales că la mijloc este și fiica lor de 7 ani. În tot acest timp, cântăreața pare că se bucură de timp prețios alături de cineva drag, așa cum a dat de înțeles pe Instagram.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Emilia Ghinescu a ales să fie discretă cu privire la despărțirea de tatăl fiicei sale în vârstă de 7 ani și se pare că își vede, în continuare, de activitățile zilnice, așa cum a dat de înțeles, de curând, în mediul online.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Ce a postat Emilia Ghinescu, după ce a confirmat că nu mai formează un cuplu cu iubitul ei

Pe Instagram, Emilia Ghinescu a postat un scurt videoclip în timp ce surprinde priveliștea de la malul mării. Se pare că artista se bucură de câteva zile de relaxare pe litoral, dar nu singură, ci alături de fiica sa cea mare, Erika Turcu.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Artista este tare mândră de fiica sa cea mare, în vârstă de 17 ani. Cântăreața are o relație specială cu ea și declara, în urmă cu ceva timp, că și-a dorit ca ai ei copii să o privească drept o prietenă și că se înțelege de minune cu toți cei trei copii.

Artista și iubitul ei deja locuiesc separat

Despărțirea s-a produs în urmă cu aproape o lună, iar cei doi deja locuiesc separat. Sebastian, fostul iubit al artistei, s-ar fi mutat în București, în timp ce Emilia Ghinescu a rămas în casa din Pitești, locuința în care a stat cu familia sa dinainte de despărțire.

Artista sublinia că atât ea, cât și Sebastian, știu ce a condus la separare și că își doresc să aibă o relație bună, pentru a-și putea crește în armonia fiica în vârstă de 7 ani.

„Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru , în urmă cu o zi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191