Ce ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară. Decizia a creat ceartă între concurente: „Super penibil” / VIDEO

Ce ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară. Decizia a creat ceartă între concurente: „Super penibil” / VIDEO

În episodul din data de 7 iulie 2023 a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7, fetele au fost nevoite să elimine o ispită masculină de pe insula lor. Cine este ispita care va părăsi competiția în această seară.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ediția 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023 a venit cu o veste neașteptată pentru concurenți. Radu Vâlcan a anunțat că o ispită masculină urmează să părăsească Thailanda, după votul fetelor. Părerile în contradictoriu ale concurentelor a dus la o „ceartă” neașteptată.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

O ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară

După ce băieții au decis ca Maria Ilioiu să părăsească vila băieților în această ediție, iată că a venit și rândul fetelor.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

La fel ca și în cazul băieților, concurentele au fost puse să își aleagă partenerii pentru următorul date.

E treaba ta ce conflict ai tu. Avem și noi părerile noastre. Adică, vedem lucrurile”, i-au spus Claudia Florescu și Cristina Rancov.

Ei bine, decizia fetelor a fost una destul de dificilă pentru Ema Oprișan, fapt care a generat o discuție mai aprinsă între fete.

Pentru mine Romeo nu reprezintă un pericol”, a spus iubita lui Răzvan Kovacs, după ce l-a nominalizat pe Tudor Vicovan.

Hai că deja începe să fie momentul super penibil. Spune un nume și gata”, i-a reproșat ispita Daniel.

Ce decizie au luat fetele

În urma doreintei fetelor, Tudor Vicovan a avut cele mai multe voturi din partea fetelor, motiv pentru care va părăsi Thailanda în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023.

Încerca să le facă pe fete să nu mă voteze, dar să mă voteze ea. Le-a influențat cumva în acel moment. A fost o psihologie inversă din partea ei și a fost foarte inteligent”, a mai adăugat Romeo Vasiloni.

A fost o alegere interesantă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ”, a evidențiat Radu Vâlcan.

CITEȘTE ȘI: O ispită feminină a părăsit „Insula Iubirii”, în urma votului băieților. Ce decizie au luat băieții: „Avem destule femei supreme” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191