Ce l-ar fi putut salva pe copilul de un an, care a murit călcat de mașina de poliție în Brăila. Ce a apărut pe camerele de supraveghere

Ce l-ar fi putut salva pe copilul de un an, care a murit călcat de mașina de poliție în Brăila. Ce a apărut pe camerele de supraveghere

În urmă cu doar o zi, un copil de un an a murit după ce a fost călcat de o mașină de poliție în Brăila. Acesta a fost spulberat și s-a stins din viață din cauza rănilor pe care le-a suferit. Iată ce ar fi putut să îl salveze pe băiețel și ce a apărut pe camerele de supraveghere.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Un accident rutier îngrozitor s-a petrecut în urmă cu doar o zi, pe o stradă din Brăila. Un copil de un an a murit, după ce a fost lovit de o mașină de poliție.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar cercetările continuă. Până în acest moment au fost verificate camerele de supraveghere din zonă, care au surprins tot momentul.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ce l-ar fi putut salva pe copilul de un an, care a murit călcat de mașina de poliție în Brăila

Totul s-a întâmplat în timp ce polițiștul a pornit mașina, după o misiune în zonă. Sub roata lui a ajuns copilul de un an, pe care l-a dus câțiva metri mai departe.

Acesta s-a stins din viață în ciuda încercărilor de resuscitare ale medicilor, iar mama lui a avut un șoc incredibil. Polițiștii care anchetează cazul au observat un detaliu important.

Se pare că mașina în care se afla polițistul nu avea toate dotările de care era nevoie, iar acesta ar fi motivul principal pentru care s-a produs accidentul. Ceea ce ar fi putut să îl salveze viața copilului de un an ar fi fost senzorii de parcare. Chiar și așa, polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Un alt copil a fost călcat cu mașina de tatăl său

Un alt copil a murit, după ce a fost călcat cu mașina de propriul său tată. Băiatul a fost accidentat din greșeală și s-a stins din viață la vârsta de 3 ani. Tragedia a avut loc în Statele Unite ale Americii, iar părinții lui sunt devastați.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191