Ce le-a impresionat pe 2 turiste din Grecia, după o vacanță în România: „Sincere să fim, ne așteptam la…”

Ce le-a impresionat pe 2 turiste din Grecia, după o vacanță în România: „Sincere să fim, ne așteptam la…”

Două turiste din Grecia, Maria și Olivia, au petrecut o vacanță de vis în țara noastră. Cele două au vizitat mai multe locații de vis din București și Brașov, fiind dornice să împărtășească experiența lor din țara noastră cu fanii de pe YouTube.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cele două turiste, originare din Atena, au postat filmările făcute în țara noastră pe contul lor de YouTube, unde deja au strâns peste de vizualizări și comentarii. Potrivit celor de la , cele două au vorbit pe larg despre experiențele lor din România, cât și despre ce le-a impresionat cel mai mult la țara noastră.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Grație excursiei pe care am făcut-o la București, am plonjat cumva în istoria României, această țară uimitoare și am gustat mai multe preparate culinare excelente. Ne-au plăcut mult clădirile din zona centrală a Bucureștiului, au un farmec inefabil”, spune Maria, conform sursei. Biserica Stavropoleos le-a impresionat, în mod special pe cele două. Iar mâncarea din București a fost fix pe gustul turistelor din Grecia!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Mâncarea e excelentă și sățioasă, iar în ceea ce privește băuturile am încercat și țuică și afinată, însă ne-a plăcut mai mult afinata. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mai tare țuica”, mărturisește Olivia.

Desigur, o vizită în Capitală nu este completă până când nu ajungi și la Palatul Parlamentului, iar cele două turiste au fost impresionate de acest obiectiv. „E pur și simplu uimitor cât de mare poate fi această clădire. Am citit undeva că recent Palatul Parlamentului a fost evaluat la patru miliarde de dolari. E nebunesc prețul. Și cine ar avea bani să plătească toate utilitățile la o asemenea clădire-gigant, una dintre cele mai mari din lume?”, se întreabă Maria, conform sursei.

De la București, cele două au pornit spre Brașov, unde au fost profund impresionate de Biseria Neagră și Piața Sfatului. Ele au spus despre Brașov că „e un oraș absolut încântător. Brașovul e plin de istorie, frumusețe și mâncare delicioasă. În același timp, e un oraș cu o istorie complicată și deopotrivă foarte interesantă.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191