„America Express” 2023 a venit cu noi provocări pentru nume mari din showbiz-ul autohton. Giulia și Vlad Huidu, Ionuț Rusu și George Tănase, Sonia Simionov și Iuliana Pepene sunt doar trei dintre cele nouă echipe care au acceptat să trăiască pe propria piele cele mai tari experiențe de pe „Drumul Soarelui”.
În exclusivitate pentru Click!, cele trei echipe și-au deschis sufletul în fața noastră, cu bune și cu rele, și nu s-au sfiit să recunoască ce anume i-a marcat cel mai tare în parcursul „America Express”, dar care au fost și cele mai plăcute și mai puțin plăcute experiențe pe care le-au întâmpinat în Columbia, luptând totodată și pentru marele premiu în valoare de de euro.
America Express, o aventură de neuitat!
Sâmbătă, 21 octombrie, este ziua în care fanii reality-show-ului „America Express” vor putea urmări al doilea sezon filmat în America Latină, pe „Drumul Soarelui”. Marea bătălie se dă între cele nouă echipe care au avut parte de cele mai palpitante experiențe în Columbia, Ecuador și Argentina, începând de sâmbătă, ora
De ce nu o sustin PSD-istii pe Elena Lasconi: „Nu suntem slugile nimanui!”
Giulia și Vlad Huidu: „Facem o echipă extraordinar de bună”
Click!: Cum a fost experiența „America Express”?
Pentru noi a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată împreună, deși formăm un cuplu de mai bine de 17 ani și am trecut și prin bune și prin rele. Această emisiune a reușit să ne surprindă în cel mai frumos mod posibil, a reușit să ne facă să descoperim unul la celălalt lucruri despre care nu aveam habar, dar care ne-au surprins într-un mod plăcut. Sunt extrem de recunoscători că am avut șansa să trăim această experiență împreună și să trecem prin toate ținându-ne de mână, ceea ce ne-a confirmat încă o data că facem o echipă extraordinar de bună.
Click!: V-ați mai duce?
Am pleca fix în acest moment, fără să stăm pe gânduri, fără să ne mai facem toate scenariile pe care ni le-am făcut înainte de a pleca.
Click!: Care a fost cea mai dură lecție învățată din show?
Nu știu dacă e cea mai dură, dar cea mai important e faptul că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, de fiecare moment, trebuie să primim obstacolele cu încrederea că va urma ceva mai bun, ca ne vor ajuta să ne dezvoltăm și să nu uităm să fim recunoscători. Pentru tot!
Ionuț Rusu și George Tănase: „A fost o experiență faină”
Click!: Cum a fost experiența „America Express”?
Ionuț Rusu: A fost exact ca examenul de bacalaureat: ne-am dus complet nepregătiți, am sperat să nu fie camere de filmat, dar am fost surprinși…au băgat și camerele! A fost și frumos, pentru că am știut totuși la unele materii. Per total a fost o experiență faină, de care puțini oameni au parte.
Click!: V-ați mai duce?
Ionuț Rusu: Aș mai merge, cu o condiție: să fiu în echipa de producție, un băiat care notează lucruri. Să nu mă confrunt cu toate nebuniile, să stau relaxat, să nu am presiunea clasamentului, să fiu în afara pistoalelor, cu o hârtie în mână. Muncă de birou, asta aș face la America Express.
Click!: Care a fost cea mai dura lecție învățată din show?
Nu umblă mașini cu colaci în coadă. Acum am un mult mai mare respect pentru oamenii care stau la autostop în fiecare zi.
George Tănase:
Experiența „America Express” a fost una extraordinară pentru mine și Ionuț. Cel mai periculos parc de distracții în care am fost până acum, un carusel de emoții continuu. Mă bucur că am făcut parte din acest proiect, c-am văzut și lucrurile din spate, cât de grea e viața de concurent, acum clar voi avea mai multă empatie în parodie.
Aș merge si a 2-a oară, dar să am mintea de acum, de după experiență. Sunt sigur că multe lucruri le-aș face mult mai bine. Dar dacă ar trebui să dau restart rundei în care am fost deja, nu cred ca aș mai vrea. Sau aș mai vrea, dar eventual să joc cu alt jucător, ca la jocurile video. Să pot să-mi aleg personajul Laurei Giurcanu. Sau al lui Romică.
Cred ca cea mai dură lecție pe care a trebuit s-o învățam eu si Ionuț e că în viață e bine să fii insistent atunci când îți dorești ceva cu adevarat. Tupeul nu e neaparat un defect, ci poate fi și o calitate. Ori noi știam cumva asta de acasă, n-o aplicam, dar acolo ni s-a confirmat 100%.
Sonia Simionov Iuliana Pepene: „A fost foarte greu”
Click!: Cum a fost experiența „America Express”?
„America Express” a fost o provocare din toate punctele de vedere. De acasă, se vede altfel. Acolo, e „un pic” altfel. Când nu dormi de două zile, nu mănânci mai nimic vreo 20-30 de ore și apoi trebuie să fii apt să cari câteva zeci de kilograme, să alergi niște kilometri, să știi să accepți faptul că nu în fiecare zi poți fi primul și să le zâmbești tuturor celor cărora le ceri ajutorul, lucrurile se complică. Nu e ca și cum cineva îți dă mâncare, te ia în mașina lui sau la el în casă dacă ești morocănos, oricât ar fi de firesc să fii. Oamenii ăia nu știu prin ce ai trecut tu și nu sunt obligați să te înțeleagă. Aș recomanda „regimul” ăsta celor cărora le mai vine să spună, uneori, de pe canapea: „ia uite-i și pe ăștia, habar n-au să facă un nod”, sau ceva. A fost foarte greu dar a fost și revelator, pe alocuri. Asta e realitatea.
Click!: V-ați mai duce?
„America Express” este o experiență pe care, dacă ai ocazia, eu cred că trebuie să o trăiești. E despre forță, noroc, determinare, șansă, dezamăgire, bucurie, dorința de a reuși, de a fi primul. Toate au ceva în comun: elementul surpriză. Acest element te arată exact cum ești. El îți pune la încercare reacțiile și limitele, el te face să nu ai timp să joci teatru. Deci, oricât ți-ar povesti orice fost concurent cum e acolo, nu vei putea niciodată să înțelegi imaginea completă dacă nu ești acolo. Dacă aș mai merge, cu siguranță aș face unele lucruri altfel și aș pleca poate cu un mindset diferit.
Click!: Care a fost cea mai dura lecție învățată din show?
„America Express” e o lecție în sine. Poate fi un clișeu, dar am învățat că limitele mele sunt mult mai înalte decât le vedeam eu. Am învățat că oamenii se comportă cu tine în funcție de cum te comporți tu cu ei și că, doar dacă ești sincer și transmiți o energie bună, ei te pot ajuta, te pot primi la ei în case sau se pot opri din orice fac pentru a te asculta. Am învățat că, oricâte ai crede că știi și oricât de pregătit te-ai ști, e bine să nu pui etichete dacă nu ai trăit măcar ceva similar cu povestea pe care ai de gând să o judeci sau să o critici. Și am mai învățat că poți avea foarte mult cu puțin.