Ce mănâncă Anca Țurcașiu. A renunțat la carne, lactate, dar și la fructe: „Am început să trăiesc cu mai puțină hrană”

Ce mănâncă Anca Țurcașiu. A renunțat la carne, lactate, dar și la fructe: „Am început să trăiesc cu mai puțină hrană”

Anca Țurcașiu a spus ce mănâncă, după ce de zeci de ani a renunțat la carne și, mai târziu, la lactate, dar și la fructe și făinoase. În vârstă de 53 de ani, artista are o siluetă tonifiată, face și foarte mult sport și se bazează pe o dietă echilibrată, cu multe legume.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Invitată în emisiunea online a medicului Adina Alberts, Anca Țurcașiu a fost întrebată ce mănâncă. Artista a povestit prima dată cum a început să renunțe la carne, fără să se forțeze. „Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Anca Țurcașiu: „Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine”

Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am… nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos”, a spus vedeta.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Și a continuat, dezvăluind și cum a renunțat la lactate. O analiză nu i-a ieșit bine, iar medicul a sfătuit-o să renunțe. „E adevărat că am citit multe cărți despre până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a mai declarat ea.

„Am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație”

Renunțând până la urmă și la lactate, Anca Țurcașiu a scăpat de probleme. „Le-am zis că la carne am renunțat, dar că la lactate n-am cum să renunț, pentru că nu știu să mănânc decât brânză cu brânză. Am zis apoi ce-ar fi să încerc, că n-am cum să… Eu pot orice pe pământul ăsta, faptul că eu am renunțat la lactate acum 7 ani, sau 5 sau 6, nu mai știu câți, (…) Și am spus că pot orice și să vedem dacă medicul are dreptate. (…)

Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație. Adică chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate. Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal, dar am făcut foarte mult sport, am făcut fitness și am fost împinsă de la spate să revin să mănânc măcar ouă, măcar pește. Și mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare”, a zis ea.

Dieta Ancăi Țurcașiu. Ce mănâncă vedeta

În prezent, ea consumă foarte multe legume, acestea sunt preferatele ei. „Spanac, varză, linte, hummus, salate, semințe, avocado, mănânc. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Toată lumea se gândește la mâncare încontinuu.

Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe, nu mai mănânc lactate, am renunțat la foarte multe și am început să mănânc din ce în ce mai puțin, să trăiesc cu mai puțină hrană”, a încheiat Anca Țurcașiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191