Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Smiley. Artistul e topit după Josephine

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Smiley. Artistul e topit după Josephine

Smiley (40 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) sunt în culmea fericirii încă din momentul în care micuța Josephine, rodul iubirii lor, a venit pe lume. De atunci, cei doi își canalizează întreaga atenție asupra creșterii fiicei lor, pe care o iau împreună în vacanțele în care merg. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Smiley a topit inimile fanilor cu cea mai recentă imagine cu bebelușa Josephine, din vacanța din Maldive. Artistul a postat mici fragmente din vacanța lor, de-a dreptul emoționante. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Smiley și Gina Pistol, fericire fără margini alături de Josephine 

Viața cântărețului și a fostei prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” s-a schimbat radical pe data de 9 martie 2021, când au devenit părinți. De atunci, Josephine, centrul Universului lor, le face viața mult mai frumoasă și colorată. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Vacanță în Maldive în la începutul anului 2024 pentru Gina, Smiley și Josephine

Cei doi îndrăgostiți au decis să că este momentul să ia o pauză de la viața agitată din București, așa că Maldive s-a dovedit a fi destinația ideală.

„A trecut și Revelionul și acum este timpul pentru o vacanță. Păi cum să începi Anul Nou mai bine decât cu o pauză. Ne-am împachetat jumătate de casă că așa se pleacă în familie și am pornit spre țările calde, dar nu înainte de a o învăța pe Josephine obiceiul <sorcova>…să înceapă anul cu bani în buzunar. Prima oprire a fost la Doha unde am admirat frumusețile aeroportului, timp de trei ore, după care am luat al doilea avion spre Male. Destul de lejer zborul.

La aterizare ne-a întâmpinat David Beckham care părea destul de happy, lucru care ne-a dat încredere că am ajuns unde trebuie. Ne-au ajuns toate bagajele, Slavă Domnului, se pare că domnul Beckham știe ce zile.

La ieșirea din aeroport ne-a întâmpinat un curcubeu de toată frumusețână pe insula unde suntem cazați am luat barca, am mers vreo 50 de minute, ăși. Mai știți tapetul ăla pe care îl avea bunicul în baie sau în sufragerie cu palmieri pe plajă și nisipul fin ca făina și apă albastră cristalină?…Locul ăsta chiar există în realitate, acum am ajuns noi aici. Locul arată superb, căsuța noastră este fix pe plajă, iar noi începem vacanța cu un pui de somn bine meritat că suntem leșinați”,  le-a spus Smiley internauților într-un video postat pe Instagram. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191