Ce mașină de lux conduce Victor Cornea. Iubitul Andreei Bălan a plătit o avere pentru bolidul-bijuterie

Ce mașină de lux conduce Victor Cornea. Iubitul Andreei Bălan a plătit o avere pentru bolidul-bijuterie

Viața pare să meargă mai bine ca oricând pentru Victor Cornea, tenismenul român care trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Bălan. În urmă cu numai câteva zile, pe data de 24 septembrie, el și-a sărbătorit ziua de naștere, iar pe lângă aniversare și relația cu faimoasa cântăreață, el mai are o bucurie în ultimul timp: o mașină de lux, pe care a plătit o mică avere!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cu siguranță că nu este deloc o exagerare să spunem că viața pare să meargă mai bine ca oricând, pentru tenismenul român Victor Cornea. Pe lângă o carieră de succes în sport, acesta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de faimoasa vedetă Andreea Bălan, de care pare să fie din ce în ce mai îndrăgostit pe zi ce trece. Recent, el și-a sărbătorit și ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 30 de ani. Însă, tenismenul deja se bucura de un „cadou” de vis, care a reușit să îl facă extrem de fericit. Este vorba despre o mașină de lux, pentru care sportivul a plătit o mică avere!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mai precis, Victor Cornea este mândrul proprietar al unui Porsche 911 Carrera Cabriolet, mașină ce se vinde de la de euro în sus. Iar, în funcție de ce dotări opționale a ales tenismenul pentru bolidul său, prețul putea să mai urce, iar acesta a putut fi nevoit să scoată din buzunar undeva în jur de de euro! Cu numai câteva săptămâni în urmă, Victor Cornea a postat pe contul său personal de Instagram poze cu noua sa mașină, scriind comentariul „Off court blessings”, adică, în traducere, „Binecuvântări în afara terenului (de tenis)”.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În urmă cu numai câteva zile, pe data de 24 septembrie, tenismenul român și-a aniversat și ziua de naștere. El a împlinit 30 de ani, iar Andreea Bălan a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, dedicat sportivului care îi este și partener de viață.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și, totodată, ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a spus vedeta, cu ocazia zilei de naștere a lui Victor Cornea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191