Ce meniu vor avea Cristina Spătar și soțul ei la nuntă. Cine sunt artiștii care vor cânta la marele eveniment / VIDEO

Ce meniu vor avea Cristina Spătar și soțul ei la nuntă. Cine sunt artiștii care vor cânta la marele eveniment / VIDEO

Zi importantă pentru Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu! Avem primele imagini cu locația de vis în care se vor distra alături de invitați. Cântăreața și soțul ei au ales aranjamente cu flori albe, iar meniul este unul sofisticat. Iată care sunt artiștii care vor încinge atmosfera!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Mai sunt doar câteva momente până când Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, se vor distra alături de cei 500 de invitați. Cei doi au ales-o o locație spectaculoasă, iar sala a fost pregătită cu aranjamntele florale albe și detaliile cele mai mici nu au lipsit,

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Primele imagini cu locația de vis unde se vor distra Cristina Spătar și soțul ei

Petrecerea nunții Cristinei Spătar cu un Vicențiu Mocanu va avea loc într-o locație de vis din Râmnicu Vâlcea, iar locația a fost aranjată în detaliu de profesioniști. Cei doi au fost atenți la cele mai mici detalii și s-au asigurat ca totul să iasă perfect.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ce meniu au ales Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu

Cântăreața și soțul ei au avut grijă să aleagă un meniu de lux, iar cei doi au optat pentru preparate delicioase cu care să-și încânte invitații.

Creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartina cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, sărmăluțe servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute, mușchi de vită cu sos brun și crevete black tiger, piure de cartofi cu trufe&mix salată și desert cake și tort.

Care sunt artiștii care vor cânta la nunta celor doi

Artiștii care vor încinge atmosfera toată noaptea și se vor distra alături de invitați sunt: Trupa „La Fun”, orchestra „Lăutarii” – maestrul Botgros, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Andra Band, orchestra „Lăutarii” cu Ion Paladi, Georgiana Lobonț, Adrian Minune, orchestra „Lăutarii”, Nicușor Iordan, Mihaela Gurau și Gabriel Dumitru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191