Ce mesaj a transmis Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu. „E greu să…” Cum s-a fotografiat afaceristul / FOTO

Ce mesaj a transmis Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu. „E greu să…” Cum s-a fotografiat afaceristul / FOTO

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău pare să fie tot mai activ pe paginile personale de socializare. Cu puțin timp în urmă, afaceristul a publicat pe InstaStories o fotografie în care afișează un zâmbet larg, în descrierea căreia a publicat un mesaj cu subînțeles.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

După o frumoasă poveste de dragoste care a durat trei ani, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis, din nou, să se despartă. În cursul zilei de ieri, diva a fost cea care a confirmat separarea de milionar, iar astăzi, afaceristul a vorbit și el despre depărțirea de femeia care i-a fost parteneră de viață în ultima perioadă.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ce mesaj a transmis Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a făcut publică pe rețelele de socializare o fotografie în care apare la sală, cu zâmbetul pe buze, iar în descrierea imaginii a scris un text cu subînțeles. Nu știm cui îi este adresat, dar e clar că milionarul a vrut să transmită un mesaj cuiva.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Dacă în luna mai a acestui an, Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru Xtra Night Show și a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău, dând de înțeles că lucrurile între ei merg bine și spunea că este o femeie iubită și răsfățată, așa cum a fost mereu, ieri diva a spus că nu mai formează un cuplu cu afaceristul.

Gabi Bădălău, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

În această dimineață, Gabi Bădălău a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre motivele despărțirii de Bianca Drăgușanu.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot, îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191