Ce mesaj surprinzător i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere: „Dumnezeu să…” / FOTO

Ce mesaj surprinzător i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere: „Dumnezeu să…” / FOTO

Este zi de sărbătoare în showbiz-ul românesc și asta pentru că Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător fostului ei soș. Iată ce i-a urat impresara fostului ei partener de viață!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere. Antrenorul de fotbal a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 48 de ani. Iată ce urare i-a făcut impresara!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mesajul surprinzător al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere

Știm cu toții că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avt o despărțire cu scandal, dar, cu toate acestea, cei doi poartă respect unul față de celălalt datorită familiei frumoase pe care o au împreună.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Astăzi, de ziua de naștere a antrenorului de fotbal, impresara i-a transmis un mesaj surprinzător. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, vedeta i-a făcut o urare specială fostului ei soț.

Impresarași-a scos tatuajul cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf

În urmă cu două luni, Anamaria Prodan și-a scos tatuajul cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. În exclusivitate pentru Antena Stars, impresara a mărturisit atunci că a hotărât că este momentul să treacă peste trecut și să își continue viața fără acest tatuaj.

Cu toate că a luat această decizie total neașteptată, vedeta a subliniat faptul că fostul ei partener de viață va rămâne mereu o parte importantă din viața lor, dar nu prin intermediul acelei imagini pe piele, ci prin prețuirea copilului lor și a momentelor pe care le-au trăit împreună.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191