Ce mesaj surprinzător i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere: „Dumnezeu să…” / FOTO

Ce mesaj surprinzător i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere: „Dumnezeu să…” / FOTO

Este zi de sărbătoare în showbiz-ul românesc și asta pentru că Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător fostului ei soș. Iată ce i-a urat impresara fostului ei partener de viață!

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere. Antrenorul de fotbal a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 48 de ani. Iată ce urare i-a făcut impresara!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Mesajul surprinzător al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere

Știm cu toții că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avt o despărțire cu scandal, dar, cu toate acestea, cei doi poartă respect unul față de celălalt datorită familiei frumoase pe care o au împreună.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Astăzi, de ziua de naștere a antrenorului de fotbal, impresara i-a transmis un mesaj surprinzător. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, vedeta i-a făcut o urare specială fostului ei soț.

Impresarași-a scos tatuajul cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf

În urmă cu două luni, Anamaria Prodan și-a scos tatuajul cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. În exclusivitate pentru Antena Stars, impresara a mărturisit atunci că a hotărât că este momentul să treacă peste trecut și să își continue viața fără acest tatuaj.

Cu toate că a luat această decizie total neașteptată, vedeta a subliniat faptul că fostul ei partener de viață va rămâne mereu o parte importantă din viața lor, dar nu prin intermediul acelei imagini pe piele, ci prin prețuirea copilului lor și a momentelor pe care le-au trăit împreună.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191