Ce mesaje îi dădea Marius Elisei Oanei Roman? Cum încerca să o facă să se împace / FOTO

Ce mesaje îi dădea Marius Elisei Oanei Roman? Cum încerca să o facă să se împace / FOTO

După ce Marius Elisei a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că și-a dorit să se împace cu Oana Roman pentru că la mijloc este fetița lor, Isabela, acum Oana Roman dă cărțile pe față și a postat mesajele pe care le primea din partea fostului ei soț. Iată dovada!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

După ce au divorțat, Marius Elisei și Oana Roman au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri, însă de această dată separarea a fost una definitivă. Marius Elisei a declarat în exclusivitate la Xtra Night Show că a decis să-i mai ofere o șansă Oanei Roman de dragul copilului deoarece este un familist convins și nu a vrut să se ajungă la despărțire. Acum, Oana Roman dă cărțile pe față și spune exact cum a stat situația între ei.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mesajele trimise de Marius Elisei către Oana Roman

Oana Roman a postat mesajele pe care i le trimitea Marius Elisei. Fostul ei soț îi spunea că o iubește mult și că este cea mai minunată. Oana Roman a mărturisit că tot ce a făcut fostul ei soț a fost din iubire, ci nu de dragul copilului. Vedeta susține că are mai multe dovezi în această privință, însă nu vrea să ne facă publice.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

”Totul a fost pentru că ai susținut că iubești, nu din compromis de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu nu mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu întotdeauna am adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman, revoltată pe Marius Elisei că se folosește de copil!

Oana Roman este revoltată pe Marius Elisei, asta pentru că își dorește ca fiica ei să crească în liniște fără să fie implicată în problemele părinților. Iată ce a mărturisit vedeta!

”Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări.

Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele vorbesc de la sine.”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191