Ce meserie are Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Din ce câștigă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

Ce meserie are Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Din ce câștigă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

Viața lui Cristian Cioacă aproape că a revenit la normal. După mulți ani petrecuți în spatele gratiilor, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a întors acasă. Cristian Cioacă are acum o nouă meserie, după ce cariera lui de polițist a luat sfârșit. Iată din ce își câștigă banii!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Cristian Cioacă a devenit unul dintre cele mai mediatizate personaje ale momentului, după ce soția lui, Elodia Ghinescu, a dispărut fără urmă și este de negăsit de 17 ani.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fostul polițist a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, dar a fost eliberat în luna august 2023. Lui Cristian Cioacă i s-a dat șansa să înceapă o nouă viață, de la 0.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cu ce se ocupă acum Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu

La câteva luni de când a fost eliberat din închisoare și a fost lăsat să plece acasă, Cristian Cioacă a decis să își ia viața de la 0 și să se reprofileze.

Pentru că, așa cum era de așteptat, cariera lui de polițist a luat sfârșit, fostul soț al Elodiei Ghinescu a devenit șoferul avocatei sale, Maria Vasii.

În ultima perioadă, Cristian Cioacă a fost văzut de mai multe ori în timp ce o însotește în acest scop, dar prezența lui a rămas, totuși, discretă. Fostul polițist se ferește de ochii lumii și încearcă să nu apară în locuri aglomerate, unde ar putea să fie recunoscut sau abordat de cineva.

Cristian Cioacă a fost unul dintre cei mai cunoscuți polițiști, însă din cauza problemelor grave cu legea și acuzațiilor în urma dispariției Elodiei Ghinescu, acesta a fost nevoit să renunțe la această meserie, la care nu va putea să se mai reîntoarcă niciodată.

Ce declarații a făcut Cristian Cioacă, când a fost eliberat

Înainte să ajungă la închisoare, Cristian Cioacă a fost dornic să vorbească cu presa despre dispariția soției sale. Fostul polițist a avut inclusiv un comportament care le-a dat tuturor de gândit, fiind foarte detașat și având mereu zâmbetul pe buze, deși soția lui și mama copilului său a dispărut fără urmă.

Ei bine, toate aceste lucruri s-au schimbat după anii petrecuți în închisoare. În momentul în care a fost eliberat, Cristian Cioacă nu a mai fost la fel de dornic să vorbească cu oamenii, a făcut declarații scurte și a avut o atitudine prin care a exprimat că vrea să fie lăsat în pace.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191