Ce meserie practica Livia, fosta soție a lui Bordea. Multora le-ar fi greu să creadă că a lucrat într-un astfel de domeniu

Ce meserie practica Livia, fosta soție a lui Bordea. Multora le-ar fi greu să creadă că a lucrat într-un astfel de domeniu

Livia Eftimie (ex Bordea), femeia care mai bine de un deceniu a format o frumoasă relație cu comediantul Cătălin Bordea, cel pe care l-a înșelat cu cel mai bun prieten de-ai lui, cântărețul Spike, a fost mereu o persoană care a stat cât mai departe de lumina reflectoarelor. Înaintea de a deveni soția comediantului și cunoscută publicului, Livia dedica mare parte din timp meseriei sale. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Fosta soție a lui Cătălin Bordea ține piept cu brio criticilor și cuvintelor urâte care îi sunt adresate de români atât ei, cât și noului iubit, după ce a ieșit la iveală amantlâcul dintre ei. S-au iubit pe ascuns fără rețineri, iar acum o fac în fața oamenilor și nu se sfiesc să se expună, după linșajul mediatic la care au fost și încă mai sunt supuși.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cu ce se ocupa Livia Eftimie înainte de a deveni iubita lui Cătălin Bordea 

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. În ciuda faptului că el devenise extrem de cunoscut prin prisma profesiei sale, ea a ales mereu să stea cât mai ferită de lumina reflectoarelor, departe de ochii lumii. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Despre actuala iubită a lui Spike nu cunoaștem foarte multe lucruri, fiind o persoană discretă, dar s-a aflat ce meserie practica înainte de a deveni iubita comediantului. În trecut, Livia Eftimie a învățat și a muncit pentru a ajunge stewardesă, meserie pe care a practicat-o și din care și-a câștigat existența. 

Bordea, mesaj „călduros” pentru persoanele care l-au trădat 

Anul 2023 nu a fost unul strălucit pentru comediant, căci a fost nevoit să facă schimbări radicale în viața sa, mare parte dintre ele afectându-i existența. Cătălin Bordea a trebuit să accepte cu durere în suflet faptul că Livia Eftimie, femeia care mai bine de 10 ani i-a fost soție, se iubește cu Spike, cel care a fost cavaler de onoare la nunta lor și cel pe care, cândva, l-a considerat cel mai apropiat prieten al sufletului său.

Recent a mărturisit că încă de la întoarcerea din „America Express” lucrurile nu mai funcționau bine între ei, însă niciodată nu și-ar fi imaginat că femeia alături de care credea că va trăi până la adânci bătrâneți îl va trăda fără remușcare.

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu.

Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. 

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: <<păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?>>

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. 

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului <<bă, pa!>>”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike, în podcastul lui Gorija.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191