Ce o fi in capul lor? Tanar de 21 de ani din Chiojdeanca, fara permis, prins la volan in Ploiesti

Ce o fi in capul lor? Tanar de 21 de ani din Chiojdeanca, fara permis, prins la volan in Ploiesti

Tânăr de 21 de ani depistat de polițiști pe drumurile publice fără permis de conducere

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

La data 15 decembrie a.c., în jurul orei 9.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești despre faptul că au identificat un conducător auto, existând suspiciunea că acesta nu deține permis de conducere.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul auto în cauză, ca fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Chiojdeanca.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191