Ce părere are Aurelian Temișan despre Andra Măruță: „Atrăgătoare. Și 20 de litere dacă avea numele ei, tot găseam cuvinte…”

Ce părere are Aurelian Temișan despre Andra Măruță: „Atrăgătoare. Și 20 de litere dacă avea numele ei, tot găseam cuvinte…”

Aurelian Temișan (51 de ani) își respectă colegii de breaslă. Recent, artistul, actorul și prezentatorul TV s-a întâlnit cu Andra (37 de ani), soția lui Cătălin Măruță, la un eveniment.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Și pentru că o admiră din punct de vedere artistic și ca om, Aurelian Temișan i-a făcut și o descriere frumoasă colegei sale de breaslă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„A dorabilă

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

N aturală

D răgăstoasă

R omantică

A trăgătoare

Și din 20 de litere dacă era numele ei și tot găseam cuvinte care să exprime felul în care e Andra”, a mărturisit soțul Monicăi Davidescu în public, pe paginile sale de socializare.

Pe lângă spectacolele de teatru în care joacă alături de soția sa, Monica Davidescu, în București și în țară, având chiar luna trecută o reprezentație la Bruxelles cu „Eu te cred dar tu mă minți”, Aurelian Temișan, își continuă periplul întâlnirilor muzicale de calitate și pregătește un super spectacol pentru data de 14 noiembrie, la Opera Națională București, intitulat sugestiv, “Eu nu mai sunt cel de ieri”.

“Acest concert este o reflexie a ceea ce sunt ca artist, de când am debutat și până în prezent. Melodiile, 99% din repertoriul propriu, dar și câteva care mi-au influențat cariera sau aș fi vrut să mi-o influențeze, reprezintă ascensiunea și incursiunea mea în această lume absolut minunată a muzicii. Povestea vorbită și interactivitatea cu publicul în anumite momente, felul în care le forțez amintirile punându-i să dea timpul înapoi atunci când urmează câte o melodie care a fost un reper la vremea respectivă, va crea nostalgii în rândul spectatorilor și emoții pe măsură.Va aștept la un concert al amintirilor, unde tot muzica va fi liantul între trecut și prezent, și unde emoția nu are graniță de toamnă, atmosferă intimă și refrene pe care le veți fredona cu plăcere!”, ne-a declarat Aurelian Temișan.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191