Ce părere are Marius Moise de la Insula Iubirii despre Oana Monea. Concurentul este dezamăgit de ispită: „Ea a făcut compromisuri…”

Ce părere are Marius Moise de la Insula Iubirii despre Oana Monea. Concurentul este dezamăgit de ispită: „Ea a făcut compromisuri…”

Marius Moise și Bianca Giurcă au mers împreună la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă cei doi “au căzut” în ispită. Concurentul și-a exprimat părerea despre Oana Monea, ispita de care s-a îndrăgostit și cu care a petrecut cel mai mult timp pe insulă. Iată ce a a dezvăluit Marius Moise despre aceasta!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Marius Moise și Oana Monea au petrecut pe insulă, iar acei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și nu am mai ținut cont de nimic. După participarea la Insula Iubirii, Marius Moise și-a exprimat părerea despre ispită și este destul de dezamăgit de comportamentul ei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ce părere are Marius Moise despre Oana Monea, după participarea la Insula Iubirii

Marius Moise a declarat că Oana Monea a făcut compromisuri pe insulă, însă și lucruri pe care nu le-a simțit să le facă doar pentru a-și face reclamă. Concurentul avea gânduri serioase încă din emisiune și mărturisea în nenumărate rânduri că ar vrea s-o prezinte pe ispită familiei și să se întoarcă împreună în România.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Oana Monea mai ține legătura cu Marius Moise?

Oana Monea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei personal de Instagram, iar fanii emisiunii au fost curioși să afle dacă mai păstrează legătura cu Marius Moise, cel de care a fost cel mai apropiat la Insula Iubirii. Ispita a declarat că până la terminarea emisiunii nu o să ofere detalii și susține că pentru ea Marius Moise nu există.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191